Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 64 m² bez realitkyMánesova, Praha - Vinohrady

Rezervováno
Mánesova, Praha - VinohradyMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné29 000 Kč

+ Poplatky za služby1 800 Kč
+ Vratná kauce58 000 Kč


Nabízíme Vám k pronájmu byt 2+kk, který se nachází v 3. patře cihlového domu s výtahem v Praze na Vinohradech v těsné blízkosti Riegrových sadů. Výborná dostupnost do centra, 5 min Václavské náměstí, Náměstí Míru nebo Jiřího z Poděbrad. Byt je po celkové rekonstrukci, kompletně vybaven nábytkem a spotřebiči. Užitná plocha bytu čítá 64 m2. V kuchyňském koutě je linka s vestavěnými spotřebiči - indukční deska, myčka, el. a mikrovlná trouba a digestoř. V předsíni je ve vestavěné skříni k dispozici pračka. V Obývacím pokoji a ložnici jsou 2 smart UHDTV. Dále je k dispozici sedací souprava, pracovní stůl, postel, vestavěné skříně, velká knihovna a další drobný nábytek. V bytě jsou kvalitní dřevěné podlahy. V koupelně se nachází sprchový kout s oddělenou toaletou. Dále je byt vybaven plynovým kotlem Junkers, který zajištuje vlastní ohřev vody a vytápění, vlastní řízená vzduchotechnika, bezpečnostní dveře s el. zámkem Smart lock, půdní úložný prostor, nová okna s roletami. Možnost vysokorychlostního internetu UPC nebo O2. Vratná kauce o výši 2 měsíčního nájmu. Měsíční poplatky činí 1.800 Kč plus el. a plyn.

We offer for rent a 2 + kk apartment, located on the 3rd floor of a brick building in Prague Vinohrady, close to park Riegrovy sady. Excellent access to the center, 5 minutes from Wenceslas Square, Namesti Miru or Jiriho z Podebrad. The apartment is after a complete reconstruction, fully equipped with furniture and appliances. The usable area of ​​the apartment is 64 m2. The kitchenette has a line with built-in appliances - induction hob, dishwasher, el. and a microwave and hood. There is a washing machine in the built-in closet in the hall. In the living room and bedroom there are 2 smart UHDTV. There is also a sofa, desk, bed, built-in wardrobes, large library and other small furniture. The apartment has quality wooden floors. The bathroom has a shower with separate toilet. Furthermore, the apartment is equipped with a gas boiler Junkers, which provides its own water heating and heating, its own controlled air conditioning, security door with el. Smart lock, attic storage space, new windows with shutters. Possibility of high-speed internet UPC or O2. Refundable deposit of 2 month's rent. Monthly fees are 1,800 CZK plus el. and gas.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu640341
Dispozice2+kk
Dostupné od25. 5. 2023
Podlaží3
Typ budovyCihla
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha64
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 165 m (2 min)
PoštaPraha 24
🚶 368 m (4 min)
ObchodTerrys Steak
🚶 203 m (2 min)
BankamBank
🚶 350 m (4 min)
RestauraceLa Vie
🚶 20 m (0 min)
LékárnaAgel
🚶 329 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Na Smetance
🚶 117 m (1 min)
Mateřská školaMŠ Na Smetance
🚶 108 m (1 min)
Sportoviště
🚶 457 m (5 min)
HřištěU Draka
🚶 738 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.