Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkySinkulova, Praha - Podolí

Rezervováno
Sinkulova, Praha - PodolíMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné10 900 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce13 900 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízím dobře udržovaný, vybavený byt 2+kk ve 3. patře cihlového činžovního domu, rekonstruovaný v roce 2012. Dispozice: vstupní chodba, z ní vstup do pokoje s kuchyňským koutem a na WC a malý balkon; pokoj s kuchyňským koutem, 20 m2: polovina plochy oddělena jako kuchyň s linkou a jídelním stolem, druhá polovina s pracovním stolem a skříní; je odsud vstup do koupelny s vanou, pračkou a boilerem a dále do ložnice. Ložnice neprůchozí, 24 m2. Okno v každém pokoji a prosklené dveře na balkón, orientace oken na sever do klidné ulice. Vytápění plynovými kamny (WAW) v obou pokojích. Společná zahrada pro obyvatele domu. Obchod smíšeným zbožím přes ulici, nákupní galerie Arkády 10 minut autobusem. Dobře dostupný plavecký bazén v Podolí, bruslařská stezka podél Vltavy a Žluté Lázně. Dobrá dopravní dostupnost: tramvaj Podolská vodárna 5 minut, metro Pražského povstání 10 minut pěšky nebo 2 zastávky busem; parkování pro rezidenty před domem. Byt je volný ihned.

Upřesňuji výši záloh na služby: 2500 Kč / měsíc, obývá-li byt 1 osoba; 3000 Kč / měsíc pro 2 osoby. Zálohy budou zúčtovány (tj. přeplatek vrácen) podle skutečných nákladů na plyn, elektřinu, vodu.

For long-term rent: I offer a well-maintained, furnished 2-room apartment on the 3rd floor of a brick apartment building, renovated in 2012. Layout: entrance hall, entrance to the room with kitchenette and toilet and a small balcony. Room with kitchenette, 20 m2: half of the area is separated as a kitchen with a dining table, the other half with a work table and a wardrobe; from here there is access to the bathroom with bath, washing machine and boiler and to the bedroom. Bedroom: 24 m2. A window in each room and a glass door to the balcony, the windows face north to a quiet street. Gas stove heating (WAW) in both rooms. Common garden for the inhabitants of the house. General store across the street, shopping gallery Arkady Pankrac 10 minutes by bus. Well accessible swimming pool in Podolí, skating trail along the Vltava river and leisure center Žluté Lázně. Good transport accessibility: tram Podolská vodárna 5 minutes, metro Pražského povstání 10 minutes on foot or 2 bus stops; parking for residents in front of the house. The apartment is available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu640442
Dispozice2+kk
Dostupné od25. 11. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníOstatní
ProvedeníStandardní
Užitná plocha55
VybavenoVybaveno
StavDobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDDoliny
🚶 172 m (2 min)
PoštaPraha 49
🚶 405 m (5 min)
ObchodPekařství
🚶 163 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 377 m (5 min)
RestauraceNa Dolinách
🚶 204 m (2 min)
LékárnaLékárna v Podolí
🚶 383 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Nedvědovo náměstí
🚶 396 m (5 min)
Mateřská školaVysehrad Monsters
🚶 479 m (6 min)
Sportoviště
🚶 243 m (3 min)
Hřiště
🚶 309 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.