Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 70 m² bez realitkyPoupětova, Praha - Holešovice

Rezervováno
Poupětova, Praha - HolešoviceMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné19 500 Kč

+ Poplatky za služby4 800 Kč
+ Vratná kauce21 500 Kč


Nabízíme k pronájmu krásny a světlý, kompletně zařízený byt v cihlové zástavbě se soukromým zeleným vnitroblokem v ulici Poupětova,v atraktivní a moderní lokalite Holešovice.

Blízko oblíbené multifunkční prostory Vnitroblock, SaSaZu, centrum moderního umění DOX hned za rohem, divadlo la Fabrika a další. Holešovická tržnice ve vzdálenosti pár minut. V bezprostředním okolí lze dále nalézt zdravotnická zařízení, poštu, základní a mateřské školy a další objekty veřejné vybavenosti. K aktivní relaxaci pak vybízí blízkost řeky, Rohanského ostrova,ostrova Štvanice, golfového areálu, několika sportovních center i oblíbené stezky pro běžce a cyklisty podél Vltavy. Blízko je i park Stromovka. Dopravní dostupnost z tramvajové zastávky Ortenovo náměstí a U průhonu - obě do 5 minut chůze. Metro nádraží Holešovice - do 10 minut.

Byt je koncipován jako 3kk - součásti bytu je obývací pokoj, ložnice a dětský pokoj/pracovna. Je navržen architektem a má plně vybavenou kuchyň , dvě koupelnu a oddělenou toaletu, praktické vestavěné uložné prostory na míru. Byt se pronajíma kompletne vybeveny nábytkem, ale je možné část nábytku vystehovat. Byt má rozlohu 68m2 + 2m2 sklep. Má velice dobře vyřešené úložní prostory a je prosvětlený díky velkým oknům, jednym francouzským. Velkou přidanou hodnotou bytu je prostranný soukromý zelený vnitroblok / zahrada. Byt se nachází ve 3 patře. K bytu náleží sklep, parkování před domem v zóně.

Byt je k dispozicii od února 2021, po dohodě možné i dřív.

We are offering, beautiful, light, refurbished flat in Holešovice area - very attractive part of Prague, close to the city centre area (10 minutes by tram), full of trendy bars and restaurants, galleries and cultural places - DOX Gallery just next to the place, close to the main market Holešovická tržnice. Parks and green relaxing areas - Vltava river, Stvanice island, Rohanský island, Stromovka park - are close as well.

2bedrooms apt - 68 + 2sqm basement, on the 3rd floor, consists of living room with kitchen, bedroom and guest room ( can be used as kids room/ workroom), bathroom and toilet, 2 smaller balconies. The flat was designed by an architect and is fully furnished. Furniture can be taken out, if agreed. Big amount of storage space. The big advantage of the place is a large private internal block/garden. West/South oriented with a lot of daylight. Flat is situated on the 3rd floor. The flat includes cellar and parking is possible in the city zone in front of the house.

Available as of February 2021, possibly sooner.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu640554
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 2. 2021
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha70
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Lodžie
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDOrtenovo náměstí
🚶 267 m (3 min)
PoštaExpress parcel system
🚶 458 m (5 min)
Obchod
🚶 115 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚶 315 m (4 min)
RestauraceAvion Street Café
🚶 171 m (2 min)
LékárnaLékárna Komunardů
🚶 319 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola T. G. Masaryka
🚶 343 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 778 m (9 min)
SportovištěYogacentrum
🚶 432 m (5 min)
Hřiště
🚶 393 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.