Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 49 m² bez realitkyPod Vilami, Praha - Nusle

Pod Vilami, Praha - NusleMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízíme dlouhodobý pronájem nově zrekonstruovaného a vybaveného slunného bytu s balkonem o velikosti 2kk v příjemné lokalitě na hranici vilové čtvrti. Obývací pokoj je vybaven koženou sedací soupravou se křeslem, konferenčním stolkem a moderním televizorem. Součástí obývacího pokoje je nová rozměrná kuchyňská linka se sklokeramickou deskou, troubou, myčkou nádobí, lednicí s mrazákem, rychlovarnou konvicí a mikrovlnou troubou.Ostrůvek kuchyňské linky se spoustou úložných prostor zároveň slouží jako jídelní stůl se dvěma barovými židlemi z masivu. Z chodby předsíně jsou dveře do samostatné, nově vybudované koupelny, s moderním sprchovým koutem, závěsnou toaletou, topným žebříkem, umyvadlovou skříňkou a předem plněnou pračkou. V předsíní je dále po celé stěně řada skříní sloužících jako velkorysé úložné prostory. Z obývacího pokoje lze vstoupit do samostatné ložnice s velkou manželskou postelí vyrobenou z masivu (dub), dvěma nočními stolky a velkou úložnou skříní. Z obývacího pokoje je dále vstup na velký zasklený balkon. Vstupní dveře do bytu jsou bezpečnostní, osazené bezpečnostním zámkem. Dům je čistý a moderní, po kompletní renovaci, s výtahem. Vzhledem ke klidnému a tichému charakteru obyvatel domu, je byt určen výhradně pro zájemce, kteří hledají velmi klidné a příjemné bydlení jen pár minut od centra. Byt je striktně nekuřácký. Výjimečná dopravní dostupnost do centra i ostatních částí Prahy, tramvajová linka č 11 jen 100m od domu, dále linky 14, 18, autobusy směr Pankrác, Krč, Želivského...atd. Pěšky na stanici metra Vyšehrad cca 12 min. V bytě je zaveden internet, možno zajistit smlouvu (cca 300kč za dobré připojení měsíčně). Byt není vhodný pro rodiny s dětmi. Měsíční zúčtovatelné poplatky na zálohy jsou pro dvě osoby ze zkušenosti 2500,-/měsíc

We offer long-term rental of a newly renovated and equipped sunny apartment with a 2kk balcony in a pleasant location on the edge of a residential area. The living room is equipped with a leather sofa with two chairs, a coffee table and a modern TV. The living room has a new large kitchen with ceramic hob, oven, dishwasher, refrigenerator with freezer, el.kettle and microwave. The island of the kitchen with plenty of storage space also serves as a dining table with two solid wood bar stools. A separate newly built bathroom with a modern shower, hanging toilet, heating ladder, washbasin cabinet and front-filled washing machine leads from the hallway. In the hall, there is also a number of cabinets along the entire wall, serving as generous storage spaces. From the living room you can enter a separate bedroom with a large double bed made of solid wood (oak), two bedside tables and a large storage closet. From the living room there is access to a large glass-covered balcony. The entrance door to the apartment is security constructed, equipped with a security lock. The house is clean and modern, after complete renovation, with elevator. Due to the calm and quiet character of the inhabitants of the house, the apartment is designed exclusively for those who are looking for a very quiet and pleasant living just few minutes from the center. The apartment is strictly non-smoking. Exceptional transport accessibility to the center and other parts of Prague, tram line No. 11 only 100m from the house, then lines 14, 18, buses in the direction of Pankrác, Krč, Želivského ... etc. On foot to the Vyšehrad metro station approx. 12 min. The apartment has internet, it is possible to arrange a contract (approx. 300 CZK for a good connection per month). The apartment is not suitable for families with children.Monthly billable deposit fees are for two people from experience 2500, - / month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu640650
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 12. 2020
Podlaží5
Typ budovyPanel
Plocha49
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBD

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDHorky
🚶 153 m (2 min)
PoštaPraha 416
🚘 841 m (2 min)
ObchodSklizeno - opravdové jídlo
🚶 108 m (1 min)
BankaFio banka Praha 4
🚶 525 m (6 min)
RestauraceBaang
🚶 164 m (2 min)
LékárnaNuselská lékárna
🚶 518 m (6 min)
ŠkolaZŠ Táborská
🚶 570 m (7 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 747 m (9 min)
SportovištěTJ Sokol Nusle
🚶 527 m (6 min)
Hřiště
🚶 437 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.