Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyPštrossova, Praha - Nové Město

Rezervováno
Pštrossova, Praha - Nové MěstoMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné16 500 Kč

+ Poplatky za služby1 200 Kč
+ Vratná kauce33 000 Kč


Od 1.2.2021 nabízím k pronájmu stylový byt 2+kk na Praze 1, za Národním divadlem v historickém domě (Pštrossova ul.) Byt je rozdělený na vstupní chodbičku, obývací pokoj s kuchyňskou linkou a jídelním koutem, velkou ložnicí s otevřenou koupelnou s velkou designovou vanou pro dva, umyvadlem a bidetem, dvě servisní místnosti: s extra toaletou a místnost s pračkou a sušičkou. Byt je orientován na jihozápadní stranu do klidného dvoru.

Byt má 60 m2, je ve 3. patře v renovovaném secesním domě z 20tych let, bez výtahu (bude se stavět). V bytě jsou zachovány historické prvky, má vysoké stropy, takže působí vzdušně a nabízí další možnosti pro úložné prostory.

Byt jsem zařídila v moderním Glamour stylu: mramorově – mosazné stolky, křišťálové lustry, retro lampičky, historické zrcadlo, hedvábné zatemňovací závěsy, mix historického a moderního nábytku, designový gauč. Kuchyň je vybavená malou lednicí, plynovou varnou deskou, elektrickou troubou. Byt pronajímám zařízený – oproti fotografiím zůstane jeden gauč a přibude pracovní stůl s židlí. V bytě jsou bezpečnostní vstupní dveře NEXT.

Měsíční nájem 16.500 Kč + poplatky pro 2 osoby 1.100 Kč. Plyn (cca 300Kč) + elektřina (topení elektrickým kotlem a přímotopy) cca 1.200 Kč budou převedeny na pronájemce. V bytě je zavedený internet /wifi/ operátora O2.

Výborná dopravní dostupnost: od metra B Národní třída; 5 min. pěšky, od tramvajové zastávky Národní divadlo; 3 minuty.

V bytě se příjemně bydlí, jeho poloha v historickém centru, ale mimo hlučné turistické centrum, kde je vše na dosah, vybízí k procházkám a objevování romantické Staré Prahy.

V případě obnovení turistického ruchu je garance z mé strany, že byt zůstane určený pro dlouhodobé podnájmy.

From 1.2.2020 we offer for rent a stylish apartment 2 + kk in Prague 1, for the National Division in a historic house (Pštrossova ul.) Design bath for two, sink and bidet, two service rooms: with extra toilet and a room with washer and dryer. The apartment is oriented to the southwest side to a quiet courtyard.

The apartment has 60 m2, is on the 3rd floor in a renovated Art Nouveau house from the 20s, no elevator (will be built). The apartment retains historic features, has high ceilings, so it pays to be airy and offers additional storage options.

I furnished the apartment in a modern Glamor style: marble - brass tables, crystal chandeliers, retro lamps, historic mirror, silk blackout curtains, a mix of historic and modern furniture, designer couch. The kitchen is equipped with a small refrigerator, gas hob, electric oven. I am renting a furnished apartment - in contrast to the photos, there is one couch left and a desk with a chair will be added. The apartment has a security entrance door NEXT.

Monthly rent CZK 16,500 + fees for 2 people CZK 1,100. Gas (approx. CZK 300) + electricity (heating with electric boiler and direct heaters) approx. CZK 1,200 will continue to be rented. The apartment has internet / wifi / O2 operator.

Excellent transport accessibility: from metro B Národní třída or tram stop National Theater few minutes.

The apartment is pleasant to live in, its location in the historic center, but outside the noisy tourist center, where everything is within reach, choose to walk and discover romantic Old Prague.

In the case of the resumption of tourism, the guarantee on my part is that it is intended for long-term subleases.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu641725
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 2. 2021
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníElektrické
Plocha60
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDNárodní divadlo
🚶 183 m (2 min)
PoštaPraha 28
🚶 649 m (8 min)
Obchod
🚶 13 m (0 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 316 m (4 min)
RestauraceDynamo
🚶 26 m (0 min)
LékárnaBenu
🚶 309 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola svaté Voršily
🚶 153 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 197 m (2 min)
SportovištěEXPRESKA
🚶 312 m (4 min)
HřištěDětský vláček
🚶 437 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.