Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 983 m² bez realitkyKralupy nad Vltavou - Lobeček, Středočeský kraj

Rezervováno
Kralupy nad Vltavou - Lobeček, Středočeský krajMHD do minuty pěšky
Cena4 271 332 Kč

Tato nemovitost již od 18 115 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji pozemek o rozloze 983 m2, včetně inženýrských sítí (vodovod, kanalizace, plyn, elektřina), pro bydlení, v lukrativní lokalitě Minice, Kralupy nad Vltavou.

Pozemek se nachází v krásné krajině na kraji obce Kralupy nad Vltavou.

Pozemek je ve svahu na kopci, poskytuje tak nádherné výhledy do krajiny. Pozemek má potřebnou infrastrukturu včetně asfaltové příjezdové cesty. Jedná se o novou vilovou zástavbu. Součástí pozemku je i základová deska. V současné době probíhá řízení o dodatečné stavební povolení základové desky, resp. rodinného domu. Dům má 228,4 m2 zastavěné plochy. Projekt je dle dohody součástí nabídky.

V okolí je několik cyklotras, přírodních i kulturních památek a Kralupy n/V poskytují mnoho sportovního i kulturního vyžití.

Výborné spojení na Prahu (dálnice D8 cca 5 km), přímé spojení autobusem i vlakem do Prahy (15 min. jízdy), v okolí veškerá občanská vybavenost.

We offer for sale a plot of land with an area of 983 m2, including utilities (water, sewer, gas, electricity), for housing, in a lucrative location Minice, Kralupy nad Vltavou.

The land is located in a beautiful lanscape on the suburb of Kralupy nad Vltavou.

The land is located on a hill, providing wonderful views of the countryside. The land has the necessary infrastructure, including an asphalt driveway. This is a new villa development. The plot also includes a base plate. Currently, proceedings are underway for an additional building permit for the base plate, resp. family house. The house has 228.4 m2 of built-up area. According to the agreement, the project is part of the offer.

There are several cycling routes, natural and cultural monuments and Kralupy n / V provide many sports and cultural activities.

Excellent connection to Prague (highway D8 approx. 5 km), direct connection by bus and train to Prague (15 min. Drive), all civic amenities in the vicinity.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu641922
Dostupné od4. 12. 2020
Typ pozemkuStavební
Plocha 983
Podlaží1

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 0 minut pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDTřebízského - věžáky
🚶 27 m (0 min)
PoštaKralupy nad Vltavou 3
🚶 169 m (2 min)
Obchod
🚶 169 m (2 min)
BankaUniCredit Bank
🚶 159 m (2 min)
RestauraceU kotvy
🚶 269 m (3 min)
LékárnaLékárna Vltava
🚶 491 m (6 min)
ŠkolaZŠ Třebízského
🚶 565 m (7 min)
Mateřská škola
🚶 467 m (6 min)
Sportoviště
🚘 938 m (2 min)
Hřiště
🚶 614 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.