Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 5+kk • 157 m² bez realitkyLipová, Sulice - Sulice, Středočeský kraj

Rezervováno
Lipová, Sulice - Sulice, Středočeský krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné44 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Vratná kauce88 000 Kč


Pronájem domu 5+KK s garáží a terasou, Sulice - Želivec, 157 m2, v klidné lokalitě, výhled do zeleně, slunný pozemek 573 m2 s jižní orientací, stání pro 2 auta na pozemku, anténa, Wifi. Velmi praktické prostorové řešení poloviny dvojdomu. Jedná se o novostavbu, kolaudace 2020. Interiér v barvě bílá a dub.

V přízemí je prostorné zádveří, chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, spíž, WC, komora, garáž , zásuvka 380. V obývacím pokoji jsou krbová kamna, okno na jih s žaluzií na elektrický pohon, výstup na terasu, dubová podlaha, kuchyňská linka s ostrůvkem, indukční varná deska, trouba, mikrovlnná trouba, lednice, mraznička, myčka.

V 1.patře jsou 4 ložnice, WC a koupelna. V koupelně je vana i sprchový kout, dvojumyvadlo, pračka a sušička. V každé ložnici i na chodbě jsou vestavné skříně. V domě je celkově hodně úložných prostorů. Prostorná, pochozí půda 84 m2.

Dům je zařazen do energetické kategorie B - velmi úsporný, nadstandardně zateplený, okna s trojskly. Nízké provozní náklady. Ohřev teplé vody i vytápění elektřinou. Voda z veřejného vodovodu, dům je napojen na kanalizaci. Elektřina bude přepsána na nájemce.

Výborná dopravní dostupnost do Prahy (3x bus), blízko D1 i pražský okruh.

V okolí školy, školky, Lidl, Tesco, Billa, zámek a golfové hřiště Štiřín, golf Oaks Prague, pivovar Velké Popovice, mezinárodní škola Sunny Canadian International Scholl.

Na zahradě jsou vzrostlé šeříky, které tvoří přírodní domek pro hraní dětí. Pozemky obou částí domu jsou odděleny plotem. Možnost bazénu (přípojka připravena). V současné době se dokončují práce na zahradě.

Mail: adenum@seznam.cz

House for rent 5+KK with garage and terrace, Sulice - Želivec, 157 m2, in a quiet location, greenery view, sunny land 573 m2 with south orientation, parking for 2 cars on the land, antenna, Wifi. Very practical spatial solution of half of a semi-detached house. It is a new house, approved in 2020. Interior in white and oak.

The ground floor has a spacious entrance hall, hallway, living room with kitchenette, pantry, toilet, closet, garage, drawer 380. The living room has a fireplace, window to the south with electric blinds, exit to the terrace, oak floor, kitchen with island, induction hob, oven, microwave, refrigerator, freezer, dishwasher.

On the 1st floor there are 4 bedrooms, toilet and bathroom. The bathroom has a bath and shower, double sink, washer and dryer. There are built-in wardrobes in each bedroom and in the hallway. In total, there is a lot of storage space in the house. Spacious, pedestrian loft 84 m2.

The house is included in energy category B - very economical, above-standard insulated, triple glazed windows. Low operating costs. Hot water heating and electricity heating. Water from public water supply, the house is connected to the sewer. Electricity will be transferred to the tenant.

Excellent transport accessibility to Prague (3x bus), close to the D1 and the Prague ring road.

In the vicinity of the school, kindergarten, Lidl, Tesco, Billa, Štiřín chateau and golf course, golf Oaks Prague, Velké Popovice brewery, Sunny Canadian International School.

In the garden there are mature lilacs, which form a natural house for children to play. The plots of both parts of the house are separated by a fence. Possibility of swimming pool (connection ready). Garden work is currently being completed.

Mail: adenum@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu642050
Dispozice5+kk
Dostupné od1. 9. 2021
StavNovostavba
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
OdpadVeřejná kanalizace
Užitná plocha157
VybavenoČástečně
Plocha pozemku573
Podlaží1
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníElektrické
VodaZ veřejného zdroje

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 3 minuty pěšky
Terasa
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDKamenice, Nová Hospoda
🚶 214 m (3 min)
PoštaKamenice
🚶 340 m (4 min)
ObchodBilla
🚘 1 550 m (2 min)
RestauraceAtis
🚘 2 003 m (2 min)
LékárnaLékárna Alba
🚘 1 092 m (2 min)
ŠkolaZákladná škola Olešovice
🚘 925 m (1 min)
Mateřská školaMŠ Pastelka
🚘 4 133 m (5 min)
SportovištěSkiareál Chotouň
🚘 6 675 m (9 min)
Hřiště
🚘 4 123 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.