Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+1 • 175 m² bez realitkyAlbrechtičky - Albrechtičky, Moravskoslezský kraj

Albrechtičky - Albrechtičky, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno • Parkování • Garáž
Cena5 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 403 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji rodinný dům o dvou nadzemních podlažích s hospodářskou budovou, krytým parkovacím stáním a zahradou v obci Albrechtičky, okres Nový Jičín. Dům se nachází v centru klidné obce a v docházkové vzdálenosti k veškeré místní občanské vybavenosti. Dispozice domu v přízemí sestává ze vstupní chodby, z níž se na jihozápadní straně dostaneme do vzájemně propojeného obývacího pokoje, kuchyně a jídelny. Jídelna jako jediná místnost v domě je otevřena přes poschodí až do štítu. Na druhé straně chodby se nachází pokoj, dále technická místnost, samostatné WC a koupelna. Vstupní chodba je zakončena schodištěm vedoucím do obytného podkroví. Zde najdeme dvě obytné místnosti, které mohou sloužit jako dětské pokoje, ložnice či pracovna a dále malou místnost využitelnou jako komoru či šatnu. Díky vyvedeným odpadům a vodě je ale možné do budoucna místnost přebudovat jako druhou koupelnu či WC.

K rodinnému domu náleží také původní hospodářská budova, která však díky kompletní rekonstrukci může sloužit nejen k uskladnění zahradního náčiní, kol a sezónních potřeb, ale také jako kancelář pro práci z domu, letní kuchyň či k občasnému přespání hostů. Součástí hospodářské budovy je prostorný sklípek a kryté parkovací stání.

Dům stojí na pozemku obklopeném zahradou a dvorkem se zámkovou dlažbou o celkové rozloze 549 m2.

Rodinný dům je po kompletní rekonstrukci. V rámci ní byly zhotoveny nové elektro rozvody, topení, voda, podlahové krytiny. Byla osazena nová okna, vchodové bezpečnostní dveře, vyměněna střešní krytina, vyvločkovány komíny, dům byl kompletně zateplen, včetně podlah a střešního pláště. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem napojeným na ústřední topení, v přízemí je ve všech místnostech podlahové topení, v podkroví designová topná tělesa. Ohřev vody také plynovým kotlem. Dům je napojen na vodovodní řad a obecní kanalizaci. Dům je připraven k nastěhování, vnitřní dveře a kuchyňská linka budou instalovány dle výběru kupujícího.

Obec Albrechtičky je ideální lokalitou pro zájemce o klidné místo k bydlení, které však disponuje veškerou potřebnou občanskou vybaveností a výbornou dopravní dostupností. V obci se nachází prodejna potravin, pošta, mateřská a základní škola, restaurace, vše v docházkové vzdálenosti od domu do cca 5-10 minut. Albrechtičky leží ve střední části CHKO Poodří a přímo s obcí pak sousedí Přírodní rezervace Kotvice se soustavou rybníků, která je ideálním místem pro odpočinkové pěší vycházky.

Albrechtičky disponují pravidelným autobusovým spojením se Studénkou, která je významným železničním uzlem. Vlakové nádraží ve Studénce je vzdálené 5 minut jízdy autem. Dojezdová vzdálenost do centra Ostravy osobním automobilem je 30 minut, totéž autobusem, vlakem či kombinací obojího s přestupem ve Studénce. Dojezdová vzdálenost na dálnic D1 je 10 minut.

Realitní kanceláře prosím nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu643559
Dispozice5+1
Dostupné od1. 1. 2021
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní
OdpadVeřejná kanalizace
Užitná plocha175
VybavenoČástečně
Plocha pozemku549
Podlaží1
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
Garáž
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.