Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 86 m² bez realitkySmilova, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Smilova, Pardubice - Pardubice, Pardubický krajMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby1 800 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Pronajmeme byt 2+1 (86m2) s balkonem (+2,6m2) ve 4. patře cihelného domu v centru Pardubic. Byt prošel renovací a je nadstandardně vybaven nejen spotřebiči (trouba Siemens, myčka Bosch, mikrovlnná trouba Whirlpool, indukční varná deska Elektrolux, lednička s mrazákem Elektrolux, odsavač par mimo byt Mora, pračka LG, sušička Elektrolux), ale i materiály (dubové a dřevěné vestavby, parkety v pokoji, dřevěná jasanová podlaha v obývací pokoji/ložnici) a krbovými kamny. Byt je centrálně vytápěn s euro-okny. Dispozice bytu je pokoj s parketami, půdní vestavba dělená policemi na ložnici a obyvák s dřevěnou podlahou, předsíň s dlažbou, záchod, koupelna s pračkou, vanou a sprchovým koutem s doplňkovým podlahovým topením, šatna s vestavěným nábytkem a sušičkou, špajz, kuchyň s marmoleem a balkónem 2,6m2. Nájemné + záloha na služby (voda, teplo, společné prostory) . Elektřinu s nájemník přihlašuje na sebe. Volný od 07/2022. Byt je v osobním vlastnictví.

Jelikož se jedná o rodinný činžovní dům, hledáme nájemníka pro dlouhodobý pronájem. Bez domácích mazlíčků. Byt je vhodný pro rodinu s dítětem či pár.

Flat for rent with 2+1 disposition and 86m2 on the 4rd floor and Pardubice city center. The flat is after reconstruction with a modern and extra equipment (all electric accessories) and materials (wood). The flat is centrally heated and has Euro windows. The layout of the apartment is bedroom/living room, children room, hall, toilet, bathroom, garderobe room, pantry, kitchen with balcony. Monthly payment is rent + deposit for services (water, heat, shared areas) 1800 CZK / month. Available from 07/2022. The flat is in private ownership.

Flat is in a family-owned house and thus we are looking for a longer-term inhabitant. :)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu643628
Dispozice2+1
Dostupné od1. 7. 2022
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha86
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHD17. listopadu
🚶 143 m (2 min)
PoštaPardubice 1
🚶 513 m (6 min)
ObchodPotraviny - drogerie
🚶 99 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 288 m (3 min)
RestauraceU dvou kohoutků
🚶 94 m (1 min)
LékárnaVe Smilovce
🚶 198 m (2 min)
ŠkolaZŠ Štefánikova
🚶 277 m (3 min)
Mateřská školaŠkolka Gorkého
🚘 2 475 m (8 min)
Sportoviště
🚘 2 195 m (7 min)
Hřiště
🚶 689 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.