Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyDošlíkova, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj

Došlíkova, Brno - Židenice, Jihomoravský krajMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby2 950 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


K pronájmu Vám nabízíme jednotku o velikosti 2+kk, umístěnou v přízemí cihlového domu v lokalitě v Brně – Židenicích.

Celková podlahová plocha bytu s příslušenstvím činí 45,5 m2. Byt je po rekonstrukci a nově vybaven.

Byt je dispozičně řešen vstupem do chodby, který je vybavena šatní skříní. Z chodby je vstup do obývacího pokoje s kuchyňskou linkou s ostrůvkem, který slouží zároveň jako jídelní stůl a je vybaven dvěma barovými židlemi. Moderní vestavěná kuchyňská linka vybavená myčkou, indukční deskou s odsáváním, elektrickou troubou, mikrovlnou troubou, ledničkou s mrazákem a mnoho úložnými protory. Obývací pokoj je vybaven pohovkou a TV stolkem. Dále je z chodby vstup do koupelny a ložnice. Koupelna se sprchovým koutem, umyvadlovou skříňkou, wc a pračkou. Ložnice je vybavena manželskou postelí s úložným prostorem a velkou šatní skříní.

Byt je vytápěn otopnými tělesy. V koupelně je elektrické podlahové vytápění, které je možné využívat i mimo topnou sezonu a otopný žebřík. Vytápění je řízeno vlastním termostatem přímo v bytě. Byt má vlastní odečet elektrické energie, teplé a studené vody a vytápění.

Vysokorochylostní internet + televize se základními programy 350kč,-/měsíc

Jednotka je vybavena zabezpečovacím systémem, domácím telefonem.

Rodinný dům má malou zahrádku ve vnitrobloku domu. Nájemce může užívat venkovní pergolu- posezení.

Dům se nachází v blízkosti točny konečné zastávky Juliánov. Jedná se o lokalitu s vynikající dostupností do centra města, zastávka MHD se nachází pěšky cca 3min. od domu. V okolí domu se nachází veškerá občanská vybavenost. Parkování je možné v okolí domu, popřípadě v okolních ulicích. Nájemní smlouva bude každý rok navýšena o aktuální inflaci, do služeb jsou rozúčtovány náklady ze společných prostor. Jednotka je nekuřácká. Preferujeme bez domácích mazlíčků. Preferujeme dlouhodobý pronájem (nájemní smlouva na 1 rok s možností prodloužení).

We offer for rent a 2 + kk unit, located on the ground floor of a brick building in Brno - Židenice.

The total floor area of ​​the apartment with accessories is 45.5 m2

The layout of the apartment is the entrance to the hallway, which is equipped with a wardrobe. From the hallway is the entrance to the living room with kitchen with island, which also serves as a dining table and is equipped with two bar stools. Modern built-in kitchen equipped with dishwasher, induction hob with extractor, electric oven, microwave, refrigerator with freezer and many storage spaces. The living room is equipped with a sofa and a TV table. There is also an entrance to the bathroom and bedroom from the hallway. Bathroom with shower, sink, toilet and washing machine. The bedroom has a double bed with storage space and a large wardrobe.

The apartment is heated by radiators. The bathroom has electric underfloor heating, which can be used outside the heating season and a heating ladder. Heating is controlled by its own thermostat directly in the apartment. The apartment has its own reading of electricity, hot and cold water and heating.

The unit is equipped with a security system, home phone.

The family house has a small garden in the courtyard. The tenant can use the outdoor pergola-sitting.

The house is located near the turntable of the final stop Juliánov. It is a location with excellent access to the city center, public transport stop is located about 3 minutes walk. from home. In the vicinity of the house there are all civic amenities. Parking is possible around the house or in the surrounding streets. The lease agreement will be increased by current inflation every year, costs from common areas are allocated to services. The unit is non-smoking. We prefer no pets. We prefer a long-term lease (lease agreement for 1 year with the possibility of extension).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu644183
Dispozice2+kk
Dostupné od4. 1. 2021
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBF - Velmi nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Terasa

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 274 m (3 min)
PoštaBrno 36
🚶 355 m (4 min)
ObchodPotraviny
🚶 247 m (3 min)
BankaFio banka Brno
🚘 1 650 m (3 min)
RestauraceU pantátů
🚶 274 m (3 min)
LékárnaLékárna Juliánov
🚶 584 m (7 min)
ŠkolaZákladní škola Krásného 24
🚶 684 m (8 min)
Mateřská školaMateřská škola Kamenačky
🚶 386 m (5 min)
SportovištěBowling Brno
🚘 1 015 m (3 min)
Hřiště
🚶 305 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.