Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 31 m² bez realitkyPeroutkova, Praha - Radlice

Peroutkova, Praha - RadliceMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 140 Kč
+ Vratná kauce15 140 Kč


Jako přímý majitel nabízím byt k pronájmu 1+kk o velikosti 31 m², který se nachází ve 4. nadzemním podlaží domu s výtahem s krásným výhledem na Prahu. Byt je kompletně zařízen nábytkem na míru a je kompozičně řešen tak, že nabízí mnoho úložného prostoru a je prostorný natolik, že je vhodný jak pro jednotlivce, tak i pro mladý pár. Samozřejmostí bytu je vestavěná kuchyňská linka, také vyrobená na míru. K bytu náleží také sklepní kóje. Možnost parkování u bytu.

Jako rezident budete mít možnost využívat velké množství sdílených prostor, které vám umožní zvát přátele na setkání, promítání filmů, cvičení, grilování, posezení či piknik u fontány a mnoho dalšího. V ceně ubytování máte k dispozici 2x fitness, prádelnu, společenské místnosti, TV room, 24 hodinovou recepci a centrální zahradu ve které můžete pořádat grilovačky pro své přátelé nebo pěstovat svou zeleninu na zřízeném záhonu. K dispozici máte také i stanici elektrokol.

Cena nájmu činí 12 000 Kč + služby 3 140 Kč / měsíc

Neplatíte provizi.

K nastěhování možné ihned.

Byt se nachází ve skvělé lokalitě na Praze 5 v Malvazinkách. A proč bydlet zrovna tady? Máte odtud všude na dosah – pěšky, autem, ale i MHD. Autobusovou zastávku máte 3 minuty od domu a dostanete se z ní MHDčkem na Anděl za 10 minut a autem za 5 minut. Pohodlnou chůzí jste za 9 minut na metru (Na Radlické i Jinonické), tramvaji či vlakové zastávce. Zajděte si na procházku do přírodního parku popřípadě skočte do kancelářského komplexu Waltrovka na sushi, salát nebo pořádný kus masa v nejrůznějších restauracích či na kávu do Starbucks.

As a direct owner, I offer an apartment for rent 1 + kk with a size of 31 m2, located on the 4th floor of a building with an elevator with a beautiful view of Prague. The apartment is fully furnished with custom furniture and is designed that well that it offers a lot of storage space and is spacious enough to be suitable for both individuals and young couples. Of course, the apartment has a built-in kitchen, also made to measure. The apartment also has a cellar. Possibility of parking at the apartment available.

As a resident, you will have the opportunity to use a large number of shared spaces, which will allow you to invite friends to a meeting, film screenings, exercises, barbecues, sitting or picnicking at the fountain and much more. The price of accommodation includes 2x fitness, laundry, common rooms, TV room, 24 hour reception and a central garden where you can organize barbecues for your friends or grow your vegetables in an established flowerbed. You also have an e-bike station.

The rental price is CZK 13,000 + services CZK 3,140 / month

You do not pay a commission.

Possible to move in immediately.

The apartment is located in a great location in Prague 5 in Malvazinky. And why live right here? From here you can reach everywhere - on foot, by car, but also by public transport. You have a bus stop 3 minutes from the house and you can get there by public transport to Anděl in 10 minutes and by car in 5 minutes. You are a comfortable walk in 9 minutes by metro (Na Radlické and Jinonické), tram or train stop. Take a walk in the nature park or jump to the Waltrovka office complex for sushi, salad or a good chunk of meat in various restaurants or for coffee at Starbucks.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu644366
Dispozice1+kk
Dostupné od29. 12. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha31
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Parkování
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDFarkáň
🚶 335 m (4 min)
PoštaPraha 57
🚶 668 m (8 min)
Obchod
🚶 230 m (3 min)
BankaČSOB
🚘 2 285 m (6 min)
RestauraceNa Farkáně
🚶 341 m (4 min)
LékárnaDr. Max
🚶 753 m (9 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola Radlická
🚘 2 336 m (7 min)
Mateřská škola
🚶 646 m (8 min)
SportovištěSK Motorlet
🚘 2 683 m (8 min)
Hřiště
🚶 120 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.