Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 74 m² bez realitkyDrtinova, Praha - Smíchov

Drtinova, Praha - SmíchovMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Cena8 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 35 836 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme krásně prosvětlený a tichý byt ve čtvrtém podlaží cihlového domu v jedné z nejžádanějších adres na Smíchově, přímo pod Petřínem. V místě je kompletní vybavenost: v pěší dostupnosti je obchodní centrum Nový Smíchov, poliklinika, základní škola s rozšířenou výukou jazyků, francouzské lyceum, stanice metra B, tramvaj, Švandovo divadlo, Jazz Dock a řada obchodů, restaurací a barů.

Ze samostatné předsíně se vstupuje do hlavní obývací části s kuchyní a jídelnou, prosklená okna a dveře se otevírají na terasu. Na stejném podlaží je i velká komora, koupelna a samostatné WC. Dřevěné schodiště vede na galerii, kde je vestavěná pracovna a dveře vedoucí do příjemné ložnice. Byt je vybaven kuchyňskou linkou, lednicí, pračkou a částečně nábytkem. Topení a ohřev vody je zajištěn vlastním plynovým kotlem. Orientace ložnice je na východ, obývacího pokoje a terasy na západ. Byt je světlý, tichý a díky izolaci příjemný i v horkých letních měsících. Byt byl postaven v r. 2000 tak, aby byl zachován původní styl domu a v letošním roce prošel úpravami a modernizací.

Celý dům prošel modernizací v letech 2018-2020. V domě není výtah, ale je plánován. Dům a pozemek dvorku vlastní společenství vlastníků. V přízemí je ordinace lékaře, což zajišťuje i příjem do společného fondu. Je možné využívat společnou půdu, dvorek a sklep. Parkování je na ulici v modré zóně.

V současné době žijí v bytě slušní nájemníci s nájemní smlouvou do konce r. 2021, a je plánováno možné prodloužení na 2-3 roky.

We offer for sale a renovated and equipped attic apartment 2 + kk with winter garden of 74 m2 in Smíchov - Drtinova street, approximately 5 minutes walk from the Anděl metro station. Very quiet, peaceful house, located in a cul-de-sac. The apartment is on the 4th floor of a brick building without an elevator. The orientation of the bedroom is to the east, the living room to the west.

The apartment has a kitchen with electric oven and gas stove, microwave, refrigerator with freezer, built-in wardrobe and separate chamber. The bathroom has a bath and washing machine and a gas boiler. Separate toilet. Heating and hot water is provided by its own gas boiler.

The place is fully equipped, especially thanks to the shopping center Nový Smíchov, which is located about 2 minutes walk from the door of the house. There is a primary school with extended language teaching, the French Lyceum, co-working Impact Hub space and Petřín hill – 3 minute’s walk.

Currently, the apartment is inhabited by decent tenants with a lease until the end of 2021, with a possible extension to 2-3 years.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu644393
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 1. 2021
Podlaží4
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha74
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDArbesovo náměstí
🚶 208 m (2 min)
PoštaPraha 5
🚶 425 m (5 min)
ObchodBio Smíchov
🚶 109 m (1 min)
BankaČSOB
🚶 264 m (3 min)
RestauraceU Mikuláše Dačického
🚶 129 m (2 min)
LékárnaNeopharm
🚶 218 m (3 min)
Škola
🚶 452 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Hellichova
🚘 1 182 m (4 min)
SportovištěSokol Malá Strana
🚘 941 m (3 min)
HřištěVláček
🚶 527 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.