Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 60 m² bez realitkyJakutská, Praha - Vršovice

Jakutská, Praha - VršoviceMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce28 000 Kč


(english below)

Nabízím pronájem bytu 2+1, 60m2 ve 4. patře cihlového domu ve Vršovicích. Byt se nachází ve velmi tiché lokalitě uprostřed parku.

Byt se skládá ze dvou neprůchozích pokojů, kuchyně, komory, WC, koupelny a chodby, ve které je k dispozici prostorná vestavěná skříň. V obýváku je velké francouzské okno s výhledem do parku.

Byt je po rozsáhlé rekonstrukci: renovace parket, kompletní výměna elektroinstalace, kompletní přeštukování zdí, výmalba, nové WC aj. Vytápění je zajištěno ústředním topením, ohřev vody je zajištěn dálkově. Vstupní dveře jsou bezpečností se zvukovou izolací.

K dispozici je kuchyňská linka s plynovým sporákem a myčka. Po domluvě s majitelem může být přenechána pračka. K bytu patří sklepní kóje.

V blízkosti je tramvajová zastávka Kubánské náměstí (3 minuty chůze), metro Želivského (10 minut chůze) nebo Strašnická (5 minut tramvají). Plnohodnotná občanská vybavenost v okolí (Vinohradská nemocnice, OC Eden, škola, školka, plavecký bazén atd.). Velmi klidná lokalita, ze všech oken výhled do zeleně.

Ideální pro pár, rodinu nebo studeny. Pouze nekuřáci. Přímý majitel, bez provize RK. Volný ihned.

------

We offer a 2-bedroom apartment (2+1), 60m2 in 4th floor in Prague 10 - Vršovice . The apartment is situated in very calm place in a park.

There are two separated bedrooms, kitchen, closet, WC, bathroom and a hall with a spacious wardrobe. There is a big French window in one of the rooms facing to the park.

The apartment has been renovated recently. The floor has been renovated, electric installation has been completely renewed, and the whole apartment has been decorated. There is a central heating. Hot water is also provided centrally. The entrance door are noise isolated and enforced for increased security.

The apartment is unfurnished except the kitchen units and a gas cooker and dishwasher. A washing machine could be left to the tenant after an agreement with the owner. A box in cellar belongs to the apartment as well.

The tram stop Kubánské náměstí is nearby (3 minutes by walk) or metro stations Želivského (10 mminutes by walk) or Strašnická (5 minutes by tram). There are any services necessary in the neighbourhood (hospital, shopping centre Eden, school, kindergarten, swimming pool etc.).

Ideal for a pair, family or students. Only for non-smokers.

No comission - directly rented out by the owner. Vacant immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu644486
Dispozice2+1
Dostupné od1. 2. 2021
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
Užitná plocha60
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Sklep

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 230 m (3 min)
PoštaPraha 105
🚶 305 m (4 min)
ObchodTesco express
🚶 400 m (5 min)
BankaKomerční banka
🚶 578 m (7 min)
RestauracePizzeria Sole
🚶 189 m (2 min)
LékárnaLékárna FNKV
🚶 252 m (3 min)
ŠkolaGymnázium Omská
🚶 288 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola Omská
🚶 505 m (6 min)
Sportoviště
🚶 723 m (9 min)
Hřiště
🚶 554 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.