Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkySokolská, Praha - Nové Město

Sokolská, Praha - Nové MěstoMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné14 400 Kč

+ Poplatky za služby5 100 Kč
+ Vratná kauce5 000 Kč


Přáli jste si někdy bydlet v hotelu? Nyní máte jedinečnou příležitost!:-) Nabízíme k pronájmu jednotlivé plně zařízené apartmány 2kk v domě hotelového typu v samém centru Prahy, jen 200 metrů od stanice metra a tramvaje I.P. Pavlova. Doba pronájmu je možná v rozmezí 1 - 5 měsíců.

Jedná se o kompletně zrekonstruovaný objekt s výtahem na úrovni 3*, vč. možnosti využití služby praní, dále můžeme zajistit úklid nebo dodání a výměnu lůžkovin a ručníků. Byty jsou v perfektním stavu, nachází se v tiché části budovy orientované mimo hlavní ulici. Vysokorychlostní WiFi internet je k dispozici zdarma. Veškeré vybavení na fotografiích je součástí pronájmu, od nábytku až po peřiny a polštáře. V kuchyni najdete vše potřebné pro vaření (elektrická plotýnka, mikrovlnná trouba, lednice, toastovač, překapávač, rychlovarná konvice, nádobí, některé včetně myčky nádobí a elektrické trouby...). Koupelny prošly nedávno celkovou rekonstrukcí a jsou navržené ve vysokém standardu. Součástí vybavení je také LCD TV v každém pokoji s příjmem českých a satelitních programů. Byty jsou vybaveny 4-6 lůžky. V objektu je k dispozici pračka.

K domu přiléhá uzavřené monitorované parkoviště s 10 místy, jež lze jednotlivě pronajmout za 2500Kč/měsíc. Cena bytu a parkování platí při délce pronájmu na min. 1 měsíc. Kratší doba pronájmu je také možná.

Poplatky zahrnují veškeré náklady spojené s užíváním bytu, tedy domovní službu, energie, vodu, internet, topení. Byty jsou k dispozici okamžitě. Kouření na pokojích není dovoleno stejně jako pobyt domácích mazlíčků (kočky, psi).

Neváhejte nás kontaktovat!:) Tel. +420 602616538

I do speak English:)

Have you ever dreamed about living at the hotel? Now, there is available opportunity:-) We would like to offer you to rent fully equipped 2 bedroom apartments with kitchen in very heart of Prague, just 200 meters from metro and tram station I P Pavlova. Lease period is from 1 to 5 months.

Entire 3* building including apartments is completely renovated. For small fee, there is possibility to arrange cleaning service incl. laundry and changing of towels and bed sheets. Apartments are located in the quite part of the building facing to courtyard. High speed WiFi internet connection is available free of charge. Apartments are equipped with all furniture as shown on photos. In the kitchen you will find all amenities to comfortable cooking (cooker, microwave, fridge, toaster, electric kettle, dishes, in some is washing machine and electric oven..), there is satellite LED TV with Czech and international channels in each bedroom, bathrooms were also completely renovated. Apartments are equipped with 4-6 beds. Wash and Dry machine is available in the building.

Moreover there is available secure parking directly on place. Each place is possible to rent for additional charge 2500 CZK per month.

Fee includes all expenses associated with rent (electricity, house service, water, internet, heating). Apartments are available immediately. Smoking in the apartments as well as accommodation of pets is not allowed.

Please do not hesitate to contact us!:) Tel. +420 602616538

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu644544
Dispozice2+kk
Dostupné od10. 1. 2022
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha60
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD50.0750733N, 14.4289467E
🚶 165 m (2 min)
PoštaPraha 24
🚶 741 m (9 min)
ObchodŽabka
🚶 184 m (2 min)
BankaOberbank
🚶 331 m (4 min)
RestauraceKulový blesk
🚶 26 m (0 min)
LékárnaLékárna Poliklinika
🚶 278 m (3 min)
ŠkolaSOŠ sociální svaté Zdislavy
🚶 415 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola pro sluchově postižené Ječná
🚶 490 m (6 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Pražský
🚶 473 m (6 min)
HřištěNa Rybníčku
🚶 523 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.