Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyÚjezd, Praha - Malá Strana

Újezd, Praha - Malá StranaMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu krásný nově zrekonstruovaný byt 2+kk o ploše 54 m2 v historickém centru Prahy (Praha 1 - Malá Strana, Újezd). Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží a je tvořen obývací místností s kuchyní, ložnicí, vstupní chodbou a koupelnou s WC, bidetem a sprchovým koutem. Zařízení bytu je provedeno v jednotném stylu designovým nábytkem zhotoveným na míru - kuchyňská linka s veškerým potřebným vybavením (lednice, myčka, indukční varná deska, trouba), vestavěné skříně v předsíni i ložnici s dostatkem úložných prostor. K dispozici je také pračka. Vytápění a ohřev vody jsou centrální. K bytu dále patří sklep o ploše 2m2. Možnost nastěhování ihned.

Veškerá občanská vybavenost (obchody, restaurace, bazén atd.) v místě. Výborná dostupnost MHD - ve vzdálenosti cca 50 m od domu tramvajová zastávka (linky 12, 15, 20, 22). K parkování vozidla je možné pronajmout parkovací stání na parkovišti u Tyršova domu. Vynikající lokalita přímo pod Petřínskými sady a v blízkosti parku Kampa.

Při uzavření nájemní smlouvy požadujeme kauci ve výši jednoho měsíčního nájemného a záloh na služby.

V případě zájmu volejte na tel. 602 710 616.

We offer a long-term lease of a beautiful newly reconstructed two room flat with kitchenette (2+kk) of area of 54 sqm situated in the very heart of the historical centre of Prague (Prague 1 - Malá Strana, Újezd). The apartment is located on the 2nd floor and consists of a living room with kitchen, bedroom, entrance hall and a bathroom with toilet, bidet and shower. The apartment is furnished in a unified style with custom made design furniture: a kitchen unit with all the needy equipment (fridge, dishwasher, induction hob, oven), built-in wardrobes in the entrance hall and bedroom with plenty of storage space. Washing machine is also available. There is a central heating and hot water. For more storage there is a cellar of 2 sqm. The flat is immediately ready to move in.

All civic amenities (shops, restaurants, church, swimming pool etc.) are in place. The flat is greatly accessible by public transport - tram station is only 50 metres apart from the house (lines 12, 15, 20, 22). A car parking is also possible in a nearby parking lot. The location of the flat right under the park Petřínské sady and close to Kampa park is excellent.

A deposit of one monthly rent and services is required in advance.

If you are interested, please call 602 710 616.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu644579
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 1. 2021
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha54
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta pěšky
Sklep

V okolí nemovitosti najdete

MHDHellichova
🚶 123 m (1 min)
PoštaPraha 51
🚶 301 m (4 min)
ObchodPotraviny Újezd
🚶 148 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 592 m (7 min)
RestauraceNOI
🚶 20 m (0 min)
LékárnaManor
🚶 379 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Karmelitská
🚶 318 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Hellichova
🚶 254 m (3 min)
SportovištěSokol Malá Strana
🚶 158 m (2 min)
Hřiště
🚶 177 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.