Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 62 m² bez realitkyBartákova, Praha - Krč

Rezervováno
Bartákova, Praha - KrčMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné21 000 Kč


---ENGLISH DESCRIPTION BELOW---

Nabízím k pronájmu slunný světlý byt v exklizivní lokalitě v těsné blízkosti metra C (stanice Pankrác). Byt o rozloze 55m2 (+ lodžie 7m2) se nachází v klidné a bezpečné moderní lokalitě plné zeleně s výbornou dopravní dostupností (ve dne i v noci).

Byt je situován v předposledním 6. nadzemním patře (v budově je výtah) a má okna orientována na západní a východní stranu. Součástí bytu je prosklená lodžie (západní orientace) s krásným výhledem. Dále k bytu náleží komora (1m2) umístěná na patře přímo naproti bytu. Dispozice bytu je 3+kk – předsíň s vestavěným nábytkem, 2 neprůchozí ložnice, koupelna, zvlášť záchod a prostorný obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní (sporák, trouba, myčka nádobí, lednice, apod.).

V okolí bytu naleznete nadstandardní občanskou vybavenost, včetně parků, sportovišť, škol, školek, restaurací, pošty, hobby marketu a různých dalších obchodů. Byt se nachází hned vedle velkého nákupního centra OC Arkády. Momentálně je byt částečně vybavený (viz. fotografie). Byt je možné převzít takto, či po dohodě dovybavit nábytkem nebo dalšími spotřebiči. Nájem činí 21000 Kč v ceně jsou zahrnuty poplatky za služby a energie (při obsazení 2 osobami).

Neplatí se žádná provize, pouze vratná kauce. Pro více informací a případnou prohlídku pište na byt.bartakova@email.cz.

Bright and sunny apartment with excellent connection to Prague’s city centre and the rest of the city (during both day and night). Metro station Pankrác of metro line “C” is only few steps away and from there you can reach the city centre in literally just few minutes. The apartment is surrounded by nature and situated in a quiet and safe modern neighbourhood.

The apartment is located on the sunny 6th floor (building has 7 floors with an elevator) and has windows facing both east and west. You can also enjoy stunning views and sunsets from its terrace (west orientation) which is fitted with removable glass windows so that you can enjoy the terrace basically in all weather conditions. The flat has 55 m2 (+terrace 7m2) and it is composed of an entrance hall with fitted wardrobes, 2 separate bedrooms, separate bathroom and toilet and a spacious living room with a fully equipped kitchen (dishwasher included). Additionally, there is a separate storage room (1m2) right in front of the entrance door.

The apartment is located right next to a large shopping mall where you can find all sorts of shops, furthermore, there is a post office, schools, kindergarten, parks, sports centres, hobby market, restaurants, and plenty other amenities nearby. The flat is currently partially equipped (as on the photos) so it is possible to rent it like this or if needed we can agree on equipping it with further furniture or appliances. Rent is 21000 CZK including all service and energy bills (occupancy with 2 people).

You do not pay any commission, only refundable deposit. For more information and a possible viewing contact me at byt.bartakova@email.cz.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu644627
Dispozice3+kk
Dostupné od8. 3. 2021
Podlaží6
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
Užitná plocha62
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep
Parkování
MHD 3 minuty pěšky
Balkón
Lodžie
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDSídliště Pankrác
🚶 224 m (3 min)
PoštaPraha 4
🚶 573 m (7 min)
ObchodNorma
🚶 185 m (2 min)
BankaRaiffeisenbank, a.s.
🚶 419 m (5 min)
RestauraceMezzo restaurant
🚶 176 m (2 min)
LékárnaHELA - CZ, spol. s r.o.
🚶 425 m (5 min)
Škola
🚶 321 m (4 min)
Mateřská školaSMŠ Horáčkova
🚶 461 m (6 min)
SportovištěCorinthia Panorama
🚶 208 m (2 min)
Hřiště
🚶 186 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.