Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 72 m² bez realitkyJurkovičova, Praha - Háje

Jurkovičova, Praha - HájeMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Nabízím pronájem velmi pěkné a prostorné bytové jednotky 3+kk, o užitné ploše 72 m2, plus plocha terasy 13 m2, nacházející se ve zvýšeném přízemí dvoupatrové novostavby z roku 2012, umístěné v ulici Jurkovičova, Praha 4 – Háje.

Dům je situován jako krajní dům ve velmi úspěšném projektu bytových domů v bezprostřední blízkosti přírodní památky Milíčovský les a Milíčovské rybníky. Les a jeho kouzlo začíná prakticky hned za bytovým domem. Tato přírodní památka nabízí skutečný ráj pro milovníky procházek, houbaření, běžkování či jízdy na kole s dětmi. Milíčovský les nabízí množství dětských lesních hřišť, několik rybníků přímo vybízí ke krmení labutí a kachen. Několik cyklotras vás nepřestane nikdy bavit. Pokud se chcete jen tak projít, zastavíte se u ohrady s koňmi nebo ovečkami, po procházce se můžete s dětmi pokochat zvířátky v minizoo a dát si tamtéž výborný koláč nebo pivko. Pokud hledáte místo, kde v létě usínáte při otevřeném oknu za zvuku kuňkání žab a sýkorky vám každou zimu sedají na okno, aby se připomněly, že je máte v krmítku přikrmit, pak je tento byt právě pro vás.

Nepřijdete ani o občanskou vybavenost, jen několik málo minut a jste na metru C Háje s množstvím obchodů, pošty, supermarketů, hospůdek, lahůdek i masny. Přitom jste pouhých 30 min. od centra Prahy, pohodlně můžete využít autobus /zastávka je minutu chůze od domu/, který Vás zaveze za 2 min na metro ( Bus č.203 ).

Byt se k pronájmu nabízí částečně vybaven. K dispozici je kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů Bosh ( indukční varná deska, trouba, lednice, mikrovlnná trouba ), myčka a pračka se sušičkou Candy. V ložnici, v dětském pokoji a na chodbě jsou umístěny vestavěné skříně, v koupelně je vana a na míru vyrobena skřínka, dvě umyvadla. Na toaletě skříň na uložení všech nezbytností a umyvadélko. V komoře jsou praktické úložné regály.

Na podlaze v obývacím pokoji a dvou pokojích je položena plovoucí laminátová podlaha, v chodbě, v koupelně, toaletě a komoře je keramická dlažba. Vstupem do bytu se ocitnete v předsíni, odtud se vchází do všech obytných místností bytu. Po pravé straně od vstupu se nachází toaleta, pak následuje koupelna, hned vedle koupelny je vstup do ložnice, vedle vstupu do ložnice se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem, vedle něj se nachází velký dětský pokoj či druhá ložnice. Naproti obývacímu pokoji je praktická komora. Ani jeden z pokojů není průchozí. Z obývacího pokoje je vstup na zastřešenou terasu.Výhled z oken a z terasy je do zeleně, protože je to krajní dům. Orientace pokojů je na východ, jeden pokoj je orientován na sever. Vzhledem k tomu, že je to přízemní byt (zvýšené 1.patro) v letních měsících je zde příjemně, žádná výheň. V domě je výtah až do garáže, kde je parkovací stání.

V bytě je zavedena telefonní přípojka s možností instalace kabelové televize a internetu. V ceně nájmu je zahrnutý pronájem garážového stání přímo v domě. Kola je možno uložit v kolárně.

V případě, že máte zájem o pronájem tohoto velmi pěkného bytu, neváhejte mne kontaktovat. Realitní kanceláře prosím nevolejte! Vyhrazuji si právo rozhodnout o tom, kdo bude v našem bytě bydlet. V domě jsou velmi milí a pohodoví lidé, žádné rozbroje a problémy. Malá zvířata či pejsci nevadí. Proto pronájem této bytové jednotky vřele doporučuji! Nájem činí 20.000,- Kč/měsíc + poplatky 4.000,- Kč/měsíc

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu645659
Dispozice3+kk
Dostupné od11. 1. 2021
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha72
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
Výtah
MHD 2 minuty pěšky
Terasa
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDMilíčov
🚶 175 m (2 min)
PoštaPraha 419
🚘 1 123 m (4 min)
ObchodNorma
🚶 392 m (5 min)
BankaČSOB
🚶 678 m (8 min)
RestauraceRestaurace Pražanka
🚶 253 m (3 min)
LékárnaLékárna Háje
🚶 714 m (9 min)
ŠkolaEduso
🚶 100 m (1 min)
Mateřská škola
🚶 432 m (5 min)
SportovištěFitness Galaxie
🚶 774 m (9 min)
Hřiště
🚶 358 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.