Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 87 m² bez realitkyHeřmanova, Praha - Holešovice

Heřmanova, Praha - HolešoviceMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné23 500 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč
+ Vratná kauce23 500 Kč


Lokalita: Heřmanova ulice, stanice metra Vltavská je 7 minut chůze, tramvajová zastávka Kamenická a Strossmayerovo náměstí jsou 3 minuty chůze, OC Stromovka 100 metrů. Byt je ve 4. nadzemní podlaží. V domě je výtah. Dům má nádherný velký vnitroblok se vzrostlými stromy a dětským hřištěm. Dům je po rekonstrukci a velmi pečlivě udržován.

 

Rozloha bytu: 87 m2.

 

Dispozice: 3+kk. 

Byt má veliký obývací pokoj s kuchyní a další dva neprůchozí pokoje, koupelnu, samostatné wc, prostornou chodbu a samostatnou šatnu s vestavěnými skříněmi. Z pokoje do vnitrobloku je vchod na balkón. V bytě jsou ještě dva velké úložné prostory v podhledech.

 

Vybavení bytu: V kuchyni je kuchyňská linka s ostrůvkem a barovým sezením, sklokeramická deska, myčka, vestavěná lednice, trouba. Šatna s vestavěnými skříněmi a další dvě vestavěné skříně v podhledech nabízí velké množství úložných prostor. V obývacím pokoji jsou kachlová kamna, velká knihovna a kvalitní gauč. Ve všech místnostech jsou dřevěné parkety. V koupělně je vana i sprchový kout, teaková podlaha a pračka. Byt je vytápěn plynovým kotlem. Byt je zrekonstruován, je velmi světlý a tichý a na jaře a v létě nabízí nádherný výhled do zeleně.

 

Nájemné a poplatky za služby: 23500,- Kč/měsíčně + 500,- Kč/měsíčně/osoba záloha za služby + 2600 zálohy na poplatky za spotřebu elektrické energie a plynu. Kauce ve výši 23.500,-

 

Location:
Heřmanova street

It is seven-minute walk to the metro station Vltavská, three-minute walk to the tram stop Kamenická and Strossmayerovo náměstí are and OC Stromovka is 100 metres away. The apartment is in 4th floor. There is an elevator in the house. The building has a beautiful inner courtyard with grown trees and a playground. The house was recently reconstructed and is well maintained.

 

Size: 87m2

 

Disposition: 3+kk

There is a large living room attached to a kitchen, two separate bedrooms, bathroom, separate WC and separate walk-in closet with built-in wardrobes . There is a balcony accessible from a courtyard facing room. There are two big built-in storage places in the soffit.

 

Equipment:

There is a fitted kitchen with an islet, glass ceramic stove, dishwasher, built-in fridge and oven. Walk-in closet with built-in wardrobes and suspended ceiling offer a great amount of storage. There is an old tile stove, bookcase and sofa in the living room. There is a wooden floor in the whole apartment. The apartment is being heated by a gas boiler. There is a bathtub and shower, washing machine and teak floor in the bathroom. The apartment is after reconstruction, it is very light (big windows) and quiet. There is a beautiful view of the garden and trees.

Rent and fees:

23500,-/month+ 500,- per person/month+ 2600,- energy advance

23500 security deposit

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu645938
Dispozice3+kk
Dostupné od10. 1. 2021
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha87
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKamenická
🚶 257 m (3 min)
PoštaPraha 7
🚶 659 m (8 min)
ObchodPotraviny
🚶 157 m (2 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 201 m (2 min)
RestauraceNa Mělníku
🚶 47 m (1 min)
LékárnaBenu
🚶 147 m (2 min)
ŠkolaZŠ Letohradská
🚶 276 m (3 min)
Mateřská školaLada
🚘 2 132 m (6 min)
SportovištěRunning Mall
🚶 162 m (2 min)
Hřiště
🚶 523 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.