Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitky28. Pluku, Praha - Vršovice

Určeno ke spolubydlení
28. Pluku, Praha - VršoviceMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Balkón 3 m²
Měsíční nájemné10 000 KčUšetříte 8 900 Kč18 900 Kč

+ Poplatky za služby2 200 Kč
+ Vratná kauce12 200 Kč


Nabízíme útulný byt 2+kk po rekonstrukci (2 velké neprůchozí pokoje + samostatná kuchyň v prostorné předsíni s úložnými prostory a oddělenou spižírnou), dále koupelna a samostatné WC. Byt je ideální i na spolubydlení.

Rozvod sítí UPC. 4. poschodí, s novým výtahem v domě. Byt je nevybavený.

Lokalita v širším centru - Vršovice u Vinohrad, 7 min pěšky od metra Flora, 5 min od centra Eden. Výborná sociální vybavenost, řada obchůdků, kaváren, restaurací a jiných příjemných lokálů a míst k trávení volnočasových aktivit, v blízkosti také řada škol. Možnost parkování před domem (modré zóny), není proto problém přihlásit zde trvalý pobyt.

Dům prošel celkově kompletní rekonstrukcí (nový výtah, fasáda, zvonky), možnost otevírání vstupních dveří na čip. V každém patře ve společných prostorách se nachází balkón s výhledem do zahrad a přilehlého parčíku. Dům se nachází v klidné lokalitě, ačkoli nedaleko je autobusová zastávka s přímými spoji do úzkého centra města, i jiných částí Prahy (linka 124 a 139).

Prosíme bez zvířátek a RK nevolat. Energie budou převedeny na nájemce.

Napište nám prosím na: hama.axeriova@seznam.cz

If you like the flat, just feel free to contact us on e-mail (hama.axeriova@seznam.cz). We’d be very pleased to make an appointment and view you the flat!

A beautiful spacious flat with a kitchen and two separate rooms, after recontruction in a quiet area near the city centre. Bus stop 50 m from the building, with direct connections to the historical centre (a 10 min ride). Flora metro station 7 min walk, Eden shopping centre 5 min walk. Vršovice right under Vinohrady is a very sympatic and strategic place, excellent for living (many locals of all kinds, small and big shops nearby, also clubs and many other facilities). Great connection to whole Prague’s quartiers.

The flat has a balcony attached with a charming view, situated in the 3rd floor with a elevator. That flat has two separate rooms, so it’s also good for two people, who’d like to share the flat together, meanwile having their own privacy. The energies are paid directly to the suppliers, monthly tenancy is 14600,-, monthly account for the house expences and water consumption is 850,-/per person.

Please no pets, smoking possible on the balcony attached to the flat, or on the balconies on the corridor (on each floor we have one).

The whole building is after reconstruction (new fasade, elevator, bell system), opening the main door is possible with a chip card.

If you like the flat, just feel free to contact us on e-mail (hama.axeriova@seznam.cz). We’d be very pleased to make an appointment and view you the flat!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu646116
Dispozice2+1
Dostupné od22. 9. 2023
Podlaží4
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha55
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 0 minut pěšky
Balkón 3 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDNa Míčánkách
🚶 18 m (0 min)
PoštaPraha 100
🚶 739 m (9 min)
Obchod
🚶 74 m (1 min)
BankaČSOB
🚶 651 m (8 min)
RestauraceU Klokoně
🚶 226 m (3 min)
LékárnaU Bílé labutě
🚶 693 m (8 min)
Škola
🚶 414 m (5 min)
Mateřská školaMŠ U Roháčových kasáren
🚶 312 m (4 min)
Sportoviště
🚶 541 m (6 min)
Hřiště
🚶 293 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.