Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 65 m² bez realitkyV háji, Praha - Holešovice

V háji, Praha - HolešoviceMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Pronájem luxusního bytu v moderní novostavbě rezidence Nad Vltavou s přímým výhledem na řeku na Praze 7, uprostřed dynamicky se rozvíjející městské části Holešovice. Dispozice bytu 2+kk + kumbál + parkovací stání v garáži. Byt se nachází v 2. (a posledním) patře . Je vybaven klimatizací, veškerou výbavou v kuchyni, pračka, sušička, má kvalitní dřevěná Eurookna, skleněná zábradlí, luxusní koupelnu s podlanovým vytápěním a kvalitní dřevěné podlahy.

Tramvajová zastávka se nachází pět minut chůze od novostavby. V docházkové vzdálenosti je taky stanice metra Vltavská. V blízkosti se nachází řada obchodů, restaurací či kaváren. Nechybí zde však ani mateřská a základní škola. Co se týče kultury, deset minut chůze od projektu Nad Vltavou je vzdálené kulturní centrum La Fabrika.

Luxury apartment for rent in a modern new building of the Nad Vltavou residence with a direct view of the river in Prague 7, in the middle of the dynamically developing Holešovice district. Disposition of the apartment 2 + kk + kumbál + parking space in the garage. The apartment is located on the second (which is also the last) floor. It is equipped with air conditioning, all equipment in the kitchen, washing machine, dryer, has quality wooden Euro windows, glass railings, luxury bathroom with heated floor and quality wooden floors.

The tram stop is a five minute walk from the new building. The Vltavská metro station is also within walking distance. There are many shops, restaurants and cafes nearby. However, there is also a kindergarten and elementary school. In terms of culture, La Fabrika Cultural Center is a ten-minute walk from the Nad Vltavou project.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu646305
Dispozice2+kk
Dostupné od13. 1. 2021
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Plocha65
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Parkování
Garáž
Terasa
Výtah
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDManiny
🚶 283 m (3 min)
PoštaPraha 74
🚶 791 m (9 min)
ObchodPotraviny
🚶 281 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 455 m (5 min)
RestauracePuccelini
🚶 201 m (2 min)
LékárnaNa Maninách
🚶 295 m (4 min)
ŠkolaZŠ Tusarova
🚶 597 m (7 min)
Mateřská škola
🚶 559 m (7 min)
SportovištěSquash Holešovice
🚶 180 m (2 min)
Hřiště
🚶 272 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.