Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyVarhulíkové, Praha - Holešovice

Varhulíkové, Praha - HolešoviceMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby5 300 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Světlý byt k pronájmu v oblíbené lokalitě Praha 7 Holešovice.

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu vybavený, prostorný byt 2+KK ve 4tém patře s výtahem, parkovacím stáním a sklepní kóji v komplexu River Lofts na ulici Varhulíkové. Zastávka autobusové linky 156 je přímo za domem, zastávka tram Ortenovo náměstí 5 min pěšky, nejbližší metro Linka C Nádraží Holešovice. V pěším dosahu veškerá občanská vybavenost, restaurace, obchody, potraviny.

Byt se vyjímá velkoprostorovými okny která sahají od podlahy až ke stropu – z oken i balkonu je krásný výhled na Bílou skálu. Okna jsou dřevěná stejně jako podlahy. Byt je plně vybaven bezpečnostní vstupní dveře, vestavěná skříň na chodbě, prostorný balkón se zahradním nábytkem, ložnice se skříňovým systémem a postelí šíře 160 cm a paměťovou matrací. V ložnici je instalována klimatizace. Z ložnice se vchází do koupelny s vanou a vlastním WC. Další WC, vhodné pro návštěvy, se nachází na chodbě. Kuchyňská linka je plně vybavena včetně základního nádobí – spotřebiče Gorenje – lednice, sklokeramická deska, trouba, digestoř.

Ve vstupní chodbě je další vestavěná skříň, v této skříni je umístěna pračka. Byt je nově vymalován a profesionálně uklizen, vhodný k okamžitému nastěhování.

Nájem 20 000,- Kč. Kauce při podpisu smlouvy 2 nájmy. Další měsíční poplatky: 4 248,- Kč (správcovská firma, teplo, voda). 600,- Kč elektřina, internet 450,- Kč. Vše bude přepsáno na nájemce.

Bright apartment for rent in a popular location of Prague 7 Holesovice.

We offer for long-term rental a furnished, spacious apartment 2 + KT on the 4th floor with an elevator, parking space and a cellar in the River Lofts complex on Varhulikove Street. Bus stop 156 is located right behind the house, tram stop Ortenovo namesti just 5 minutes walk away, the nearest metro Line C = Nadrazi Holesovice. Within easy walking distance all the civic amenities like restaurants, shops, groceries.

The apartment has large windows extended from the floor to the ceiling - from the windows and balcony is a beautiful view to the White Rock monument. The windows are wooden as well as the floors. The apartment is fully equipped with security entrance door, built-in wardrobe in the hallway, spacious balcony with garden furniture, bedroom with wardrobe system and a 160 cm wide bed equipped with a memory mattress. Air condition is installed in the bedroom. From the bedroom you enter the bathroom with bath and toilet. Another toilet, suitable for visits, is located in the hallway. The kitchen is fully equipped including the basic dishes - Gorenje appliances - refrigerator, ceramic hob, oven, hood. In the entrance hall there is another built-in closet, in this closet there is a washing machine. The apartment is newly painted and professionally cleaned, suitable for immediate occupancy.

Rent 20,000,- CZK. Deposit at the signing of the contract is 2 rent. Other monthly fees: CZK 4,248,- (management company, heating, water). 600,- electricity, internet 450,-. Everything will be rewritten to the tenant.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu646474
Dispozice2+kk
Dostupné od14. 1. 2021
Podlaží4
Typ budovyOstatní
Užitná plocha60
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa
Parkování
Garáž
Balkón
Sklep
Výtah
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDPřívozní
🚶 103 m (1 min)
PoštaExpress parcel system
🚘 1 233 m (4 min)
ObchodBilla
🚶 473 m (6 min)
BankaKomerční banka
🚶 785 m (9 min)
RestauraceU nás
🚶 462 m (6 min)
LékárnaLékárna Komunardů
🚶 750 m (9 min)
ŠkolaGymnázium Duhovka s.r.o.
🚶 414 m (5 min)
Mateřská škola
🚘 1 460 m (4 min)
SportovištěYogacentrum
🚶 696 m (8 min)
Hřiště
🚶 357 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.