Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 28 m² bez realitkyCejl, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Cejl, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízíme k pronájmu zrekonstruovaný byt v přístavbě činžovního domu v blízkosti centra Brna v ulici Cejl - pěší vzdálenost na Malinovského náměstí 4 minuty. Dům se nachází nedaleko zastávky tramvaje Körnerova a má tak velmi dobrou dostupnost hromadnou dopravou.

Jednopokojový byt je částečně vybavený, má koupelnu se sprchovým koutem, pračku, kuchyňskou linku s lednicí a sklokeramickou deskou. Součástí vybavení je také postel, kuchyňský stůl s židlemi a šatní skříň. Byt se nachází v přízemí a je orientován do klidného vnitrobloku. Objekt je zabezpečen kamerovým systémem.

Vytápění je centrální s termostatickými hlavicemi pro pohodlné nastavení teploty. Součástí bytu je automatická rekuperační jednotka, která zajišťuje pohodlný přísun čerstvého vzduchu bez nutnosti častého větrání a tepelných ztrát. Ohřev teplé vody řešen elektrickým bojlerem.

Byt je k dispozici k nastěhování okamžitě. Je určen pro dlouhodobé bydlení - nezrušíme vám tedy smlouvu hned, jak se do Brna vrátí studenti a cizinci. Náklady na služby a energie činí 1500 Kč + přímá spotřeba elektřiny (ideálně přepis rovnou na nájemníka).

Možnost pronajmout také parkovací stání v ceně 1 500 Kč (není podmínkou pronájmu).

We offer for rent a renovated apartment in the extension of an apartment building near the center of Brno in Cejl Street - walking distance to Malinovského náměstí 4 minutes. The house is located near the Körnerova tram stop and has very good public transport access.

The one-room apartment is partially equipped, has a bathroom with shower, washing machine, kitchen with refrigerator and ceramic hob. There is also a bed, a kitchen table with chairs and a wardrobe. The apartment is located on the ground floor and is oriented to a quiet courtyard. The building is secured by a camera system.

Heating is central with thermostatic heads for convenient temperature setting. The apartment includes an automatic recuperation unit, which ensures a comfortable supply of fresh air without the need for frequent ventilation and heat loss. Hot water heating solved by an electric boiler.

The apartment is available for occupancy immediately. The cost of services and energy is 1500 CZK + electricity consumption, ideally paid directly to the energy company.

Possibility to rent a parking space for the price of CZK 1,500 (not a condition of the lease).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu646479
Dispozice1+kk
Dostupné od18. 1. 2021
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná
Užitná plocha28
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 2 m (0 min)
PoštaK+K výroba klíčů
🚶 658 m (8 min)
ObchodBrněnka
🚶 89 m (1 min)
BankaHypoteční banka
🚶 517 m (6 min)
RestauraceJídelna Šindelář a Syn
🚶 339 m (4 min)
LékárnaZdravotnické potřeby
🚶 287 m (3 min)
ŠkolaJazyková škola Savia
🚶 146 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola náměstí 28. října
🚘 1 399 m (3 min)
SportovištěSun masážní a bodystylingové studio
🚶 134 m (2 min)
Hřiště
🚶 599 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.