Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 52 m² bez realitkyRohanské Nábřeží, Praha - Karlín

Rohanské Nábřeží, Praha - KarlínMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce44 000 Kč


Prostorné a útulné studio s velkou terasou je umístěno ve 4. patře luxusního developerského projektu River Diamond na Vltavském nábřeží, jen pár kroků od Karlínského náměstí a jeho rozlehlého parku. Díky východní orientaci a velkoformátovým oknům se budete probouzet do krásných slunných dní a budete si moci vychutnávat snídani na prostorné terase s výhledem do klidného vnitrobloku domu, do udržované okrasné japonské zahrady se vzrostlými stromy, kamennými plastikami a zurčícími fontánami. Díky použitým materiálům, jako jsou dřevěné podlahy, či světlá koupelna působí prostor velice útulným dojmem. Kuchyňská linka je plně vybavena spotřebiči, ke studiu náleží prostorný sklep a v suterénu domu je možnost pronájmu garážového stání.

Projekt River Diamond patří mezi nejprestižnější dobré adresy v Praze, má vlastní 24 hodinovou recepci a 24 hodinovou ostrahu.

Oblíbená čtvrť – původně první pražské předměstí, byla nazvána Karlín na počest rakouské císařovny a české a uherské královny Karolíny Augusty Bavorské. Dříve omšelá industriální čtvrť postupně vykvetla do krásy a nyní splňuje nároky i těch, kteří vyhledávají prestižní bydlení s kompletními službami a těsnou blízkostí centra. Tam se lze snadno dostat nejen tramvajemi a metrem z blízké zastávky Karlínské náměstí, ale i pěšky. Přímo za domem je park s cyklostezkou. Potraviny, kavárny, bistra, restaurace, mateřská a základní škola i gymnázium, lékárna, poliklinika, obchůdky, množství kancelářských budov nebo kulturní prostory Karlínská kasárna či Forum Karlín, vše je v pěším dosahu. Cesty autem usnadňuje nedaleký nájezd na pražskou magistrálu.

Spacious and cozy studio with a large terrace is located on the 4th floor of the luxury development project River Diamond on the Vltava embankment, just a few steps from Karlin Square and its large park. With east orientation and large windows, wake up to beautiful sunny days and enjoy breakfast on the spacious terrace overlooking the peaceful courtyard, well-kept ornamental Japanese garden with mature trees, stone sculptures and gurgling fountains. Thanks to the materials used, such as wooden floors or a bright bathroom, the space gives a very cozy impression. The kitchen is fully equipped with appliances, the studio has a spacious cellar and in the basement of the house is the possibility of renting a garage.

The River Diamond project is one of the most prestigious good addresses in Prague, with its own 24-hour reception and 24-hour security.

The popular district - originally the first suburb of Prague - was named Karlín in honor of the Austrian Empress and the Czech and Hungarian Queen Carolina Augusta of Bavaria. The formerly shabby industrial district has gradually blossomed into beauty and now meets the demands of those who are looking for prestigious housing with full services and close proximity to the center. You can easily get there not only by tram and metro from the nearby Karlínské náměstí stop, but also on foot. Directly behind the house is a park with a bike path. Groceries, cafes, bistros, restaurants, kindergarten and primary school and grammar school, pharmacy, clinic, shops, many office buildings or cultural facilities Karlínská barracks or Forum Karlín, everything is within walking distance. Travel by car is facilitated by a nearby drive to the Prague highway.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu646614
Dispozice1+kk
Dostupné od20. 1. 2021
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha52
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Sklep
Výtah
Terasa
Parkování
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKarlínské náměstí
🚶 235 m (3 min)
PoštaPraha 87
🚶 264 m (3 min)
ObchodAntonínovo pekařství
🚶 224 m (3 min)
BankamBank
🚶 210 m (3 min)
RestauraceSushi Guru
🚶 158 m (2 min)
LékárnaBenu
🚶 467 m (6 min)
ŠkolaCírkevní střední škola Jana Boska
🚶 552 m (7 min)
Mateřská školaLada
🚘 1 594 m (4 min)
SportovištěHolmes Place
🚶 623 m (7 min)
Hřiště
🚶 317 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.