Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyNavrátilova, Praha - Nové Město

Navrátilova, Praha - Nové MěstoMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Malebný a tichý byt je umístěn ve 2. patře tradičního činžovního domu, nacházejícího se v klidném vnitrobloku, jen pár kroků od Václavského náměstí a rozlehlého parku na Karlově náměstí. Díky umístění domu ve vnitrobloku má tento byt neskutečného génia loci tradičního bydlení ve vyhledávané lokalitě Prahy 1. Díky nedávné citlivé rekonstrukci, při které byl kladen důraz na zachování původních historických prvků bytu (jako např. původní dřevěná podlaha), má byt své nezaměnitelné kouzlo.

Okolí nabízí plnou občanskou vybavenost a vynikající dopravní dostupnost - dvě stanice metra a tramvají v pěší vzdálenosti několika minut. Kromě divadel, kin, restaurací, kaváren, barů a mnoha obchodů jsou v blízkosti i školy všech stupňů a lékařské služby. Václavské náměstí je vzdáleno jen několik minut chůze, zeleň poskytuje blízká Františkánská zahrada a Karlovo náměstí s parkovou úpravou.

The picturesque and quiet apartment is located on the 2nd floor of a traditional apartment building, located in a quiet courtyard, just a few steps from Wenceslas Square and a large park on Charles Square. Thanks to the location of the house in the courtyard, this apartment has an incredible genius loci of traditional living in the sought-after locality of Prague 1. Thanks to the recent sensitive reconstruction, which emphasized the preservation of the apartment's original historical elements (such as the original wooden floor), the apartment has its unmistakable charm.

The neighborhood offers full civic amenities and excellent transport accessibility - two metro and tram stations within walking distance of several minutes. In addition to theaters, cinemas, restaurants, cafes, bars and many shops, schools of all levels and medical services are also nearby. Wenceslas Square is only a few minutes' walk away, the greenery is provided by the nearby Franciscan Garden and Charles Square with landscaping.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu646619
Dispozice2+kk
Dostupné od20. 1. 2021
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha40
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDVodičkova
🚶 184 m (2 min)
PoštaPraha 28
🚶 653 m (8 min)
ObchodVečerka
🚶 167 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 192 m (2 min)
RestauraceMiyabi
🚶 33 m (0 min)
LékárnaPharma 2
🚶 323 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Vodičkova
🚶 191 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola pro sluchově postižené Ječná
🚶 512 m (6 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Pražský
🚶 508 m (6 min)
HřištěNa Rybníčku
🚶 449 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.