Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 106 m² bez realitkyKe dráze, Praha - Dolní Měcholupy

Ke dráze, Praha - Dolní MěcholupyMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné25 800 Kč

+ Poplatky za služby2 600 Kč
+ Vratná kauce55 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu pěkný nízkoenergetický byt velikosti 4+kk o výměře 106,5 m2 s předzahrádkou 157 m2, garážovým stáním, parkovacím stáním a sklepem v příjemné klidné lokalitě Prahy 10 – Dolní Měcholupy.

Byt se skládá z předsíně, samostatného WC s umývátkem, komory s technický zázemím a místem pro pračku a sušičku, větší koupelnou se 2 umyvadly a vanou, 2 pokoji, ložnicí se samostatnou koupelnou se sprchovým koutem a toaletou a šatnou, obývacím pokojem spojeným s kuchyní.

- Obývací pokoj s kuchyní 37,0 m2

- Ložnice 14,0 m2

- Pokoj č. 1 (prostřední) 13,4 m2

- Pokoj č. 2 (krajní) 13,5 m2

- Předsíň 12,0 m2

- Koupelna (u ložnice) 3,1 m2

- Koupelna (velká) 6,0 m2

- WC (samostatné) 1,5 m2

- Šatna (u ložnice) 4,0 m2

- Komora (u WC) 2,0 m2

Malba stěn ve všech místnostech je bílá, dveře Sapeli dekór dub, prostorná kuchyň dělaná na míru se všemi spotřebiči (indukční varná deska, digestoř, trouba, myčka na nádobí, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem a samostatný mrazák). Všechny místnosti mají světla. Koupelny jsou zařízeny skříňkami pod umyvadly a nástěnnými galerkami s osvětlením. Předsíň, koupelny, WC, komora a kuchyň májí na zemi dlažbu, obývací pokoj dřevěnou podlahu, ostatní místnosti plovoucí podlahy. Každá místnost má vlastní termostat na regulaci topení. V koupelnách a WC jsou otopné žebříky.

Byt je orientován na SVJ. Je velmi světlý, ale zároveň je v letních měsících stíněn venkovními ovládanými elektricky žaluziemi. Byt má rekuperační jednotku (vzduchotechnika s řízenou výměnou vzduchu), která zabezpečuje tepelnou pohodu uvnitř bytu. Ohřev vody je na bojler a solární panely. Topení je zabezpečeno elektrickými panely. Byt je zabezpečen EZ, má domovní zvonek s bzučákem. Byt je bezbariérový s dostatkem zeleně na vlastní předzahrádce, terase.

Terasa je po celém obvodu bytu. Z obývacího pokoje je přímo vstup na terasu ca 3x4 m s dostatečným místem na venkovní sezení, která je částečně stíněna balkónem. Vstup na předzahrádku je zároveň brankou z chodníčku u hlavního vchodu. Předzahrádka zajišťuje osobní komfort a soukromí. Zahrada má po celé ploše trávník, strom cedr atlaský, skalku s levandulemi a travinami plus bylinkami. Severní plot je osazen malinami. Jižní plot je z pletiva stíněn vzrostlým udržovaným habrovým plotem. Na předzahrádce je možné umístit pískoviště, bazének, herní prvky pro děti.

Byt je umístěn v rodinném nízkoenergetickém domě se 3 bytovými jednotkami. V suterénu je umístěno 1 garážové stání a před domem k bytu náleží 1 parkovací stání. Dům má úklidovou místnost. V boční slepé ulici je dostatek parkovacím míst ke stání. Sousedé jsou komunikativní a přátelští, lokalita je tichá, zabezpečuje soukromí, ale zároveň má občanskou vybavenost na dosah ruky. Kriminalita lokality je téměř nulová.

V bezprostřední blízkosti domu je městský úřad s Czech pointem a bankomatem, pošta, zdravotní středisko (praktický lékař, pediatr, zubař, oftalmolog), Alza-box a zásilkovna, mateřská a základní škola, soukromé školky, dětská hřiště, fotbalové, tenisové a volejbalové/basketbalové hřiště, park, večerky, restaurace, klub kroužků Leonardo a Frydolínek pro děti, zahradnictví, retail park (potraviny, lékárna, drogerie, cukrárna, kadeřnictví, trampolínové centrum oblečení, sportovní potřeby, elektro aj.), pneuservis aj. Možné je si pronajmout tělocvičnu na badminton a jiné halové sporty. V dojezdové vzdálenosti 2-3 km jsou další nákupní centra a retail parky např. s kiny, dětskými koutky apod.

Lokalita je dobře dostupná MHD do centra města, ale i po periferii. V dojezdové vzdálenosti 10 min je metro Skalka a Depo Hostivař či Háje. Dostupnost lokality do centra je 30 min. Pěšky 10 min od domu je vlaková stanice s dojezdem 15 min na Hlavní Nádraží. Tato část obce je všude dobře pěšky dostupná. Dobré dopravní spojení je jak na D1, tak i na dálnice směr Hradec Králové, Mladá Boleslav aj.

Tato městská část je přímo na cyklo stezkách s možnostmi inline bruslení, v blízkosti je lesík a rybníky. V blízkosti je golfové hřiště Hostivař a Golf Resort Black Bridge Dolní Počernice, přírodní park Říčanka, přírodní park Hostivař-Záběhlice, přírodní park Botič-Milíčov.

Cena za pronájem bytu vč. garážového, parkovacího stání, sklepu a předzahrádky s terasou je 25.800,- Kč/měsíc, záloha na služby je 2.600,- Kč/měsíc bez elektřiny a internetu (hradí se přímo poskytovateli), vratná kauce je ve výši 55.000,- Kč. Zálohy jsou počítány dle počtu osob v pronájmu a zúčtování je dle skutečnosti.

Energetická náročnost budovy je A.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu646708
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 2. 2021
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha106
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Parkování
MHD 5 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 396 m (5 min)
PoštaDolní Měcholupy
🚶 527 m (6 min)
Obchod
🚶 512 m (6 min)
BankaKomerční banka
🚘 2 653 m (7 min)
Restaurace
🚶 503 m (6 min)
LékárnaBENU
🚘 2 088 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola Křimická
🚘 2 679 m (8 min)
Mateřská školaMateřská škola Boloňská 313
🚘 2 492 m (7 min)
Sportoviště
🚘 1 133 m (4 min)
Hřiště
🚘 792 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.