Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 71 m² bez realitkyPšenčíkova, Praha - Kamýk

Rezervováno
Pšenčíkova, Praha - KamýkMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Dovoluji si Vám nabídnout k dlouhodobému pronájmu částečně vybavený byt 3+KK v Praze 4 – Kamýk s balkónem a komorou na patře. Orientace bytu je na východ a západ. Byt o celkové výměře 71 m2 je situován v 8. patře 12ti patrového panelového domu s velkým výtahem. Dům je po celkové rekonstrukci, parkování je možné na volně přístupném parkovišti před domem či přímo na ulici před domem.

Byt sám má 63 m2, společně s malým balkónem a komorou na patře (např. na kola, lyže) je to 71 m2. Ve vstupní chodbě je věšák s botníkem, z chodby se vchází do 2 samostatných pokojů (orientovaných na východ). Jeden pokoj slouží jako ložnice, v něm jsou k dispozici 2 skříně, druhý pokoj může sloužit jako dětský pokoj či pracovna. Z chodby je dále vstup do koupelny, samostatného WC a většího prostoru s velkou vestavěnou skříní a pračkou. Koupelna má zděné jádro a je vybavená rohovou vanou, umývadlem, galerkou a koupelnovou skříňkou. Z chodby je dále přístupný prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní (obojí orientované na západ). V obývacím pokoji je k dispozici jídelní stůl se židlemi, menší obývací stěna s TV stolkem včetně TV. Kuchyně je velmi zachovalá, plně vybavená spotřebiči (plynový sporák s elektrickou troubou, mikrovlnná trouba, nová myčka na nádobí, nová velká volně stojící lednice). Z kuchyně se vstupuje na malý balkon, v oknech ve všech místnostech jsou sítě proti hmyzu. Vybavení domácnosti ponecháme k dispozici po dohodě s nájemcem. Byt je nekuřácký a je k dispozici k nastěhování okamžitě.

Dům je situován v klidné části Prahy v blízkosti Kamýckého lesa, kde je dostatek vyžití v přírodě. V blízkosti se nacházejí obchody s potravinami (Albert, Billa, Lidl, Tesco). V okolí je také několik restaurací, fit centrum, škola i mateřská školka, velké množství dětských hřišť. Autobusová zastávka je cca 5 min chůze od domu, odkud Vás autobus odveze za cca 12 min na metro Kačerov či za 20 min na Smíchovské nádraží.

Byt bych ráda pronajala dlouhodobě, minimálně na rok s dvouměsíční výpovědní lhůtou. Pouze slušné jednání. Nájemné 15 000 Kč měsíčně + poplatky podle počtu obyvatelů bytu (pro 1 osobu cca 4 500 Kč, pro 2 osoby cca 5 000 Kč). Do poplatků jsou započítány veškeré poplatky kromě internetu (tj. teplo, teplá/studená voda, odpad, elektřina, plyn). Výše kauce 30 000 Kč (2 měsíční nájmy).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu646716
Dispozice3+kk
Dostupné od18. 1. 2021
Podlaží8
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
Užitná plocha71
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 5 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDCílkova
🚶 377 m (5 min)
PoštaPraha 411
🚘 897 m (2 min)
ObchodKabát
🚶 377 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 2 391 m (5 min)
RestauraceTempo Clubhouse
🚶 636 m (8 min)
LékárnaDr. Max
🚶 518 m (6 min)
ŠkolaPrague British School
🚶 590 m (7 min)
Mateřská školaMateřská škola Liškova
🚶 374 m (4 min)
SportovištěTJ Tempo Praha
🚶 596 m (7 min)
Hřiště
🚶 115 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.