Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 57 m² bez realitkyHusova, Modřice - Modřice, Jihomoravský kraj

Husova, Modřice - Modřice, Jihomoravský krajParkování
Cena3 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 953 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Pokud máte sen si vybudovat byt dle vlastních představ nebo pokud všechny ostatní nabídky bydlení neodpovídají Vašim představám o vzhledu či ceně, našli jste právě ideální nabídku k vlastní realizaci. Hledáte-li bydlení uprostřed uzavřené zahrady s vynikající dostupností MHD či D1, D2, vlaku, obchodních center Olympia apod., perfektní občanskou vybavenost (školka, škola, lékaři, pošta, obchody …) , kulturní akce či sportovní vyžití (cyklostezka Brno – Vídeň, bazén, nová městská sportovní hala je 5min. apod.), tak tato ojedinělá nabídka je ta pravá.

Byt o velikosti 57m2 je určen k celkové rekonstrukci a nachází se v 3.NP bytového domu vilkového typu, samostatně stojícího, uprostřed oplocené zahrady s vjezdem a vstupní brankou na ulici Husova v Modřicích. Město Modřice je bezprostředně napojeno na Brno.

Byt má plastová okna.

K bytu dále přináleží sklep v 1. PP o výměře 4m2.

V ovocné zahradě domu má k dispozici každý byt vlastní záhonky.

V zahradě je možnost parkování, stejně jako bezproblémové parkování naproti domu.

Bytový dům má celkem 6 bytů (1. až 3.NP), v suterénu je sušárna, prádelna, dva sklady a sklepy bytů. Na schodišti domu je invalidní plošina.

Dům má během tohoto roku projít celkovou rekonstrukcí (plánuje se GO střechy, pláště budovy, zateplení, el. rozvody spol. částí, nové omítky atd.).

Byt je družstevní a je možnost jej ihned převést do OV (anuita je splacena). Do OV je převedena více jak polovina bytů v domě.

V bytě jsou veškerá inžen. napojení. Plyn (vlastní plynoměr pro samostatný ohřev vody a vytápění), el. energie (vlastní elektroměr), internet, napojení na vodu a odpady. Převážná většina půdorysu bytu je bez šikmého stropu - viz. orientační fotografie půdorysu.

PENB současného stavu je na vyžádání, hlavní část en.průkazu přiložena zde.

Byt je bez vybavení.

Zájemci musí počítat s tím, že nejprve je zapotřebí udělat rekonstrukci bytu (WC; koupelnu; topení-nyní je vafkové topení v pokojích; v části opravit omítky...) než-li se začne bydlet. Prohlídky jsou určené pouze pro vážné zájemce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu646908
Dispozice2+1
Dostupné od1. 2. 2021
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha57
VybavenoNevybaveno
StavŠpatný
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.