Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 39 m² bez realitkyKurta Konráda, Praha - Libeň

Kurta Konráda, Praha - LibeňMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Sklep 3,6 m² • Lodžie 8 m²
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby2 400 Kč
+ Poplatky za energie600 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Vlastník bytu nabízí nový a kompletně vybavený zařízený byt 1+kk včetně nové myčky nádobí Electrolux , sušičky & pračky LG, velké TV Samsung (125 cm) , kávovaru Delonghi a nového nábytku včetně kuchyňského vybavení o celkové výměře 39 m² v prestižním projektu Harfa Design Rezidence na Praze 9. Byt je umístěn v 1.NP domu s výtahem a je ideálně orientovaný na jižní stranu. Díky své orientaci a francouzským oknům je byt velmi dobře prosvětlený a navíc působí vzdušně. Design bytu i úroveň vybavení jsou ve velmi vysokém standardu. Kromě zmíněných francouzských oken oddělujících prostornou lodžii a byt, naleznete v bytě i vinylovou podlahu s podlahovým vytápěním, videozvonek a zabezpečovací systém JABLOTRON. Do vybavení interiéru patří úplně nová kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči včetně myčky, obývací stěna, rozkládací pohovka (možno odvézt), jídelní pult s židlemi, skříň na míru a dekorace. Jednotka je také vybavena rekuperací, která kromě úspory nákladů v zimě přináší výhody také v létě, protože vzduch proudící do bytu příjemně ochladí, a to až o 6 stupňů Celsia, oproti vzduchu venkovnímu.K bytu přísluší prostorná sklepní kóje, která je zahrnuta v ceně.

Dům je v ulici Českomoravská v bezprostřední blízkosti OC Harfa. Před domem se nachází tramvajová stanice Ocelářská a kousek od domu (přes OC suchou nohou) je stanice metra linky B (Českomoravská). Jde zkrátka o ideální variantou pro všechny, kdo hledají metropolitní bydlení ve vysokém standardu.

Poznámka k ceně: Poplatky za služby činí 2.400 Kč/ měsíc + záloha za el. energii.

V uvedené výměře je zahrnuta nad rámec vyobrazeného půdorysu i samostatná sklepní kóje o výměře 3,6 m².

The owner of the apartment offers a brand new and fully furnished apartment 1 + kk including a new Electrolux dishwasher, washing, and drying & washing machine LG, large Samsung TV (125 cm), Delonghi coffee machine, and new furniture including kitchen equipment with a total area of ​​39 m2 in the prestigious Harfa project Design Residence in Prague 9. The apartment is located on the 1st floor of a building with an elevator and is ideally oriented to the south. Thanks to its orientation and French windows, the apartment is very well lit and also airy. The design of the apartment and the level of equipment are of a very high standard. In addition to the mentioned French windows separating the spacious loggia and the apartment, you will also find a vinyl floor with underfloor heating, a video bell, and a JABLOTRON security system in the apartment. The interior equipment includes a brand new kitchen with built-in appliances including a dishwasher, living wall, sofa bed (can be taken away), dining table with chairs, custom-made wardrobe, and decorations. The unit is also equipped with recuperation, which in addition to cost savings in winter also brings benefits in summer, because the air flowing into the apartment cools pleasantly, up to 6 degrees Celsius, compared to outdoor air. The apartment has a spacious cellar, which is included in the price. A garage parking space (2000 CZK / month) can be rented to the unit for an additional fee.

The house is in Českomoravská Street in the immediate vicinity of shopping center Harfa. In front of the house, there is a tram station Ocelářská and a short walk from the house is a metro station line B (Českomoravská). In short, it is an ideal option for all who are looking for metropolitan housing of a high standard.

Price note: Service fees are CZK 2,399 / month.

In addition to the floor plan shown, the area includes a separate cellar with an area of ​​3.6 sqm.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu646974
Dispozice1+kk
Dostupné od31. 3. 2024
Podlaží1
Typ budovyPanel
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha39
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 3,6 m²
Výtah
Balkón
Lodžie 8 m²
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDOcelářská
🚶 57 m (1 min)
PoštaPraha 8
🚘 954 m (2 min)
Obchodmeatpoint
🚶 50 m (1 min)
BankaEqua Bank
🚶 206 m (2 min)
RestauraceXin Hua
🚶 183 m (2 min)
LékárnaCithara
🚶 186 m (2 min)
ŠkolaSŠ umělecká a řemeslná
🚶 349 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 727 m (9 min)
SportovištěKB5
🚶 317 m (4 min)
Hřiště
🚶 103 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.