Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 21 m² bez realitkyChaloupkova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Chaloupkova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby1 700 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


K dlouhodobému pronájmu Vám nabízíme zcela nový, krásný, světlý, moderní atelier OV 1+kk v novostavbě bytového domu na ulici Chaloupkova, Brno s výbornou dopravní dostupností. Byt o ploše 21 m2 je umístěn v 5.NP/5.NP cihlového domu s výtahem a je orientován na východ do klidného vnitrobloku. K domu náleží společná kolárna a vnitřní garážové stání, které je možné si též pronajmout.

Byt je zařízený ve vysokém standardu. V bytě jsou dřevěné podlahy a nábytek je dýhovaný. Byt je nabízen kompletně zařízený – kuchyňská linka se spotřebiči (varná deska, vestavěná lednice s mrazákem, pračka), vestavěná skříň, postel, jídelní stůl se židlemi, botník, vnitřní žaluzie. Koupelna má podlahové vytápění a je vybavena sprchovým koutem se skleněnou zástěnou značky HÜPPE, záchodem a umyvadlem.

Dům je napojen na optickou datovou síť, která umožňuje připojení až o rychlosti 300 Mbit. Internet není součástí nákladů za služby, nájemník si zřizuje připojení k internetu samostatně.

Bytový dům Chaloupkova 5 se nachází v brněnské části Královo Pole. Kousek za domem se nachází Park na Slovanském náměstí či Park Božetěchova a významné kulturní centrum Semilasso. V místě je také veškerá občanská vybavenost a výborná dostupnost MHD (ze zastávky Husitská TRAM č. 1, 6, BUS 44, 53, 84, N90, N91, ze zastávky Mojmírovo náměstí BUS 43 a 81).

Nájem je možný okamžitě, výše měsíčního nájmu činí 11.000,- Kč, přičemž cena je uvedena bez záloh na služby. Zálohy na služby jsou 1.500,- Kč/měsíčně a zahrnují zálohy na vodné/stočné, plynové vytápění a elektřinu. Po domluvě možnost pronájmu garážového stání. Vratná kauce je ve výši 30.000,- Kč.

Pronájem je vhodný pro jednotlivce. Byt je striktně nekuřácký. Nájemník se stane prvním obyvatelem bytu. Pro více dotazů jsme Vám k dispozici.

Za poplatek je možné objednat pravidelný úklid.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu647244
Dispozice1+kk
Dostupné od29. 1. 2021
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha21
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDHusitská
🚶 269 m (3 min)
PoštaČeská pošta - Brno 12
🚶 327 m (4 min)
ObchodPotraviny - večerka
🚶 108 m (1 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 270 m (3 min)
RestauraceYVY restaurant
🚶 88 m (1 min)
LékárnaDr. Max
🚶 298 m (4 min)
ŠkolaGymnázium Mojmírovo náměstí
🚶 167 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola Božetěchova 65
🚘 888 m (3 min)
SportovištěTJ Sokol Královo Pole
🚶 692 m (8 min)
Hřiště
🚶 566 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.