Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 93 m² bez realitkyNuselská, Praha - Nusle

Nuselská, Praha - NusleMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Cena9 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 39 229 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o celkové ploše 93 m2, s balkonem (2 m2) a sklepem (4 m2) nacházející se v širším centru Prahy s perfektní dostupní do centra (10 minut tram na zastávku Muzeum, 5 minut bus na metro Pankrác), zastávka MHD (Kloboučnická/Horky) 1 minutu chůze od domu. V nejbližším okolí domu se nachází park Jezerka s divadlem, dětským hřištěm a restaurací a cyklostezka podél potoka Botiče, která Vás zavede do nedalekého parku Grébovka na pomezí Vršovic a Vinohrad. Příjemnou procházkou dojdete na Vyšehrad. Samozřejmostí je veškerá občanská vybavenost.

Cihlový dům s historií je po renovaci, má novou střechu, fasádu a výtah a je vybaven novými plastovými okny. Zásadní opravy domu nejsou plánovány. Zůstatek fondu oprav činí 4,5 mil. Kč. V klidném vnitrobloku se nachází posezení s dětským pískovištěm. Třída energetické náročnosti domu je D. K bytu náleží podíl na nebytových prostorech s pravidelným ročním výnosem přes 20 000,- Kč. Skvěle fungující SVJ.

Byt, ve kterém oceníte zejména prostorné pokoje, se nachází ve 3. patře (4. nadzemní podlaží). Ložnice (18 m2) s balkonem je orientována na západ do klidného vnitrobloku, obývací (21 m2) a dětský pokoj (21 m2) pak na východ směrem do ulice Nuselská. Srdcem bytu je kuchyně (11 m2), která sousedí s obývacím pokojem, s moderní kuchyňskou linkou na míru vybavenou myčkou, troubou, sklokeramickou deskou, lednicí a mikrovlnou troubou. Komora s maximálním využitím úložného prostoru, nadstandardně velká koupelna s vanou a samostatné WC. Celková rekonstrukce proběhla v roce 2013 (sádrokartonové stropy, nové rozvody elektřiny, vody a topení včetně nového plynového kotle zajišťujícího vytápění a ohřev vody). Byt lze po dohodě převádět částečně vybavený. Celkové měsíční náklady za byt včetně fondu oprav, energií a internetu činí cca 5 000,- Kč.

Jedná se o přímý prodej nemovitosti, o zastupování realitní kanceláří nemáme zájem. Pro bližší informace a sjednání prohlídky nás kontaktujte na e-mail prodejbytu.nuselska@seznam.cz.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu648143
Dispozice3+1
Dostupné od1. 7. 2021
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RekonstrukceInteriér
RizikaPrověřit »
Užitná plocha93
VybavenoVybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah
Sklep
MHD 1 minuta pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 89 m (1 min)
PoštaPraha 416
🚘 855 m (2 min)
ObchodRobertson’s
🚶 36 m (0 min)
BankaKomerční banka
🚶 406 m (5 min)
RestauraceNa Tetíně
🚶 102 m (1 min)
LékárnaDr. Max
🚶 614 m (7 min)
ŠkolaŠkola Mendíků
🚶 491 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 495 m (6 min)
SportovištěTJ Sokol Nusle
🚶 764 m (9 min)
Hřiště
🚶 375 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.