Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 37 m² bez realitkyKřižíkova, Praha - Karlín

Křižíkova, Praha - KarlínMHD 5 minut pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu od května 2021 zařízený byt 1+kk v novém komplexu Karolina Plazza v bezprostřední blízkosti stanice metra Křižíkova. Jedná se o světlý byt v 6. nadzemním podlaží orientovaný na západ o ploše 37 m2 a s balkonem o ploše 8 m2. K bytu patří také zděný sklep v 1. podzemním podlaží. Byt se nachází v osmipodlažním domě, který byl zkolaudován v prosinci roku 2020. Předností je vhodné prostorové uspořádání s dostatkem úložných prostor.

Byt je vybaven kuchyní (myčka, lednice, mrazák, kombinovaná trouba s mikrovlnkou, el. varná deska s odsavačem), kombinovanou pračkou se sušičkou a v chodbě se nachází vestavěná skříň. Byt ještě v současné době dovybavuji a v případě rychlého jednání nabízím možnost podílet se (názorem či nápady) na zbytku vybavení. V bytě bude ještě doplněna rozkládací postel se skříněmi a policemi, dále menší pohovka, TV stěna včetně televize, zrcadlová skříňka do koupelny, věšák do chodby, garnýže se závěsy v obýváku a případně také menší pracovní stůl.

Dům se nachází v docházkové vzdálenosti ke stanici metra Křižíkova (200 m), kde leží i stejnojmenná tramvajová zastávka. Na procházku je mj. možné vyrazit na Rohanský ostrov či na vrch Vítkov. Výhodou je umístění domu ve vnitrobloku kam nedoléhá ruch z přilehlých ulic Sokolovská a Křižíkova (které ale zároveň pasáž spojuje). V blízkosti je také veškerá potřebná vybavenost - obchody (Lidl, Albert, Billa či několik "večerek"), mnoho restaurací, kaváren a wellness či fitness (využitelné v lepších časech), dále lékař, banka, apod.

Karlín je díky své poloze vyhledávanou čtvrtí, která snoubí obytnou, administrativní a obchodní funkci. V posledních letech prochází postupnou proměnou a přináší nové možnosti. Pokud hledáte bydlení právě v Karlíně, jste na nejlepší adrese.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu648960
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 5. 2021
Podlaží6
Typ budovyPanel
StáříDo 10 let
Plocha37
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah
Sklep
MHD 3 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDUrxova
🚶 464 m (6 min)
PoštaPraha 86
🚶 513 m (6 min)
ObchodMůj obchod
🚶 127 m (2 min)
BankaČSOB
🚶 157 m (2 min)
RestauraceU Zábranských
🚶 53 m (1 min)
LékárnaU slunce
🚶 196 m (2 min)
ŠkolaZŠ Lyčkovo náměstí
🚶 381 m (5 min)
Mateřská škola
🚘 2 373 m (5 min)
SportovištěHolmes Place
🚶 218 m (3 min)
Hřiště
🚶 468 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.