Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 42 m² bez realitkyOndříčkova, Praha - Vinohrady

Rezervováno
Ondříčkova, Praha - VinohradyMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Nabízím k pronájmu zcela vybavený krásný, velmi tichý, nedávno zrekonstruovaný a kompletně nově zařízený byt 1+1+ JÍDELNA/PRACOVNA o celkové rozloze 42 m². Byt je vhodný pro 1 až 2 osoby. Byt se nachází v pátém patře (sedmé poschodí) cihlového domu s novým moderním výtahem v ulici Ondříčkova, Praha 3 – Vinohrady. Byt je orientovaný na jih do klidného dvora a je velmi tichý. Kuchyně je plně vybavena novým nádobím, novou lednicí, novou mikrovlnkou s grilem a horkovzdušnou troubou, rychlovarnou konvicí a pračkou. V koupelně je vana, toaleta je zvlášť. Byt je vybaven polohovacím stojacím ventilátorem pro horké dny, sušákem na prádlo, žehličkou a žehlícím prknem a také zdravotními matracemi, novými lůžkovinami, povlečením a ručníky. V obývacím pokoji, který zároveň slouží jako ložnice, je křeslo, které po rozložení poskytne plnohodnotné a prostorné pohodlné lůžko. Je zde také pracovní stůl s kancelářskou židlí.

Zálohová platba za spotřebu plynu a elektřiny v bytě je 2000,- Kč za měsíc. V poplatcích za společné energie v domě 1500,- Kč je zahrnuta spotřeba vody v bytě, odpad, úklid, užívání výtahu a energie ve společných prostorech domu. Vysokorychlostní kabelový internet od UPC 300 Mb/s je možný za poplatek 500 Kč za měsíc. Jednou ročně nebo po skončení nájmu bude provedeno vyúčtování podle skutečné spotřeby.

Byt se nachází ve velice žádané a neustále se rozvíjející lokalitě v blízkosti mnoha parků (Sady Svatopluka Čecha, Mahlerovy sady, Bezručovy sady a farmářské trhy Jiřího z Poděbrad). Výborné dopravní spojení: 180 m od stanice metra ,,Jiřího z Poděbrad" (metro A) a tramvaje. V okolí výborné pekárny, vinotéky a skvělé malé obchody. Preferuji dlouhodobý pronájem. Garance, že byt nebude pronajímán přes airbnb!

A beautiful, very calm, newly refurbished and completely equipped 42 m2 apartment to let. It is situated in Ondříčkova street, 180 meters from metro Jiřího z Poděbrad. On the fifth floor of old art deco building with a new modern lift. The apartment is oriented to the south, the window facing a very calm inner yard. The apartment consists of one large living room (= bedroom), a dining room, a kitchenette, a toilet and a bathroom.

Kitchenette with new dishes, fridge, microwave with grill and hot air oven, electric kettle, washing machine. The bathroom with bathtub, separated toilet. There is a floor fan in case of hot days, also clothes dryer, iron and ironing board. There are medical mattresses in the king size bed. New towells and bedding provided. A comfortable folding armchair, which makes a spacious bed in the bedroom. There is also a desk with office chair. Common house energies fee: 1500,- Kč per month (water in the flat, waste charge, using lift, electricity in the house) + there is a high speed cable internet 300 Mbs for 500 Kč per month). Gas and electricity in apartment deposit payment is 2000,- Kč per month. Once a year or after termination of the lease there is billing according to actual consumption invoices.

The apartment is located in a very trendy and popular residential area with many cafes, restaurants, bars, galleries, bakeries and a farm market.

I prefer a long term lease.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu649769
Dispozice1+1
Dostupné od15. 9. 2022
Podlaží7
Typ budovyCihla
VytápěníOstatní
Užitná plocha42
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBF - Velmi nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 5 minut pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 411 m (5 min)
PoštaPraha 35
🚶 292 m (4 min)
Obchod
🚶 260 m (3 min)
BankaUniCredit Bank
🚶 432 m (5 min)
RestauraceRock&Pop Music Bar
🚶 83 m (1 min)
LékárnaOlšanka
🚶 429 m (5 min)
ŠkolaБэби-клуб
🚶 235 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 493 m (6 min)
SportovištěTenisové centrum Olšanská
🚶 765 m (9 min)
Hřiště
🚶 261 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.