Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 32 m² bez realitkyStudentská, Brno - Bohunice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Studentská, Brno - Bohunice, Jihomoravský krajMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné13 900 Kč

+ Poplatky za služby2 950 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce27 800 Kč


Nabízíme k pronájmu byt 1+kk. Smlouva o nájmu na 1 rok.

Byt se nachází v pětipodlažním bytovém domě, v Brně – Bohunicích na ul. Studentská, v těsné blízkosti Univerzitního kampusu. Byt je zařízený a nachystaný k nastěhování dle uvedeného data. Byt je orientovaný buď do vnitrobloku, který je tvořen okrasnou zahradou, nebo na druhou stranu směrem k další budově. V obývacím pokoji je vybavená kuchyňská linka (spotřebiče - sklokeramická varná deska, digestoř, mikrovlnná trouba, lednice), jídelní stůl, židle, psací stůl vč. pojízdného kontejneru, skříňka a postele dle počtu osob – vše poskytuje pronajímatel. V předsíni je velká vestavná skříň. Koupelna vybavena záchodem a sprchovým koutem.

Ideální bydlení pro studenty, mladé páry či zaměstnance Campus Science office park, Masarykovy univerzity nebo Fakultní nemocnice Brno-Bohunice. Zastávka MHD je hned u domu.

Měsíční cena za pronájem bytu je (nájemné) 13900 Kč + 2950 Kč paušální platba za služby (topení, úklid společných prostor, správa objektu apod..), která nezahrnuje platbu elektřiny a vody - vyúčtování skutečné spotřeby za elektřinu a vodu se provádí čtvrtletně a hradí se samostatně na základě faktury (cca 3000 Kč za 3 měsíce). Při podpisu smlouvy je nutné složit jistotu ve výši dvojnásobku nájemného.

We offer one-bedroom apartment for rent. Lease agreement for 1 year.

The apartment is situated in an apartment building in Brno – Bohunice, Studentská street, close to the University campus. The apartment is fully furnished and ready to move in by a specified date. The apartment is facing a courtyard with a beautiful garden or to the other side facing an other building. The property comprises of a large open lounge with a kitchenette with integrated appliances (glass ceramic hotplate, digestory, microwave, fridge), dining table, chairs, desk with storage cantainers, little wardrobe and a number of beds according to number of occupants – everything is provided by the lessor. In the hallway there is a huge built-in wardrobe. The bathroom is equipped with a toilet and a shower.

Perfect accommodation for students, young couples or employees of the Campus Science office park, the Masaryk University or the University Hospital Brno. A bus-stop nearby.

The monthly costs of the apartment are (rent) 12900 CZK + 2950 CZK flat-rate services payment (heating, cleaning of the common parts, maintenance etc.) with electric energy and water disposal excluded - real energy and water use are billed once in three months and paid separately corresponding by invoice (cca 3000 CZK for 3 months). There is neccessary to pay the deposit by signing the contract in amount of 2 rents.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu650452
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 10. 2023
Podlaží3
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
Užitná plocha32
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDStudentská
🚶 162 m (2 min)
PoštaBrno 34
🚘 946 m (3 min)
ObchodJen zdravě
🚶 334 m (4 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 313 m (4 min)
RestauraceCampea
🚶 113 m (1 min)
LékárnaDr. Max
🚶 313 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Kamínky
🚘 945 m (3 min)
Mateřská školaKinderGarten
🚶 137 m (2 min)
SportovištěJunglepark
🚶 788 m (9 min)
Hřiště
🚶 207 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.