Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 22 m² bez realitkyBělohorská, Praha - Břevnov

Bělohorská, Praha - BřevnovMHD do minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


!!! KOMUNIKUJI VÝHRADNĚ PRES EMAIL NABREVNOVSKEPLANI28@SEZNAM.CZ! NA EMAILY SKRZ SERVER BEZREALITKY REAGUJEME, Z DŮVODU SLOŽITOSTI SYSTÉMU, 1X TÝDNĚ.

# POUHÝCH 10 MIN DO CENTRA MĚSTA - NA HRADČANY, NÁJEM KOLEM 10000 VČ SLUŽEB, NEMOŽNÉ, PROČ?!

# TOP DOSTUPNOST - VŠUDE PO PRAZE DO 30 MIN, NELZE TOMU VĚŘIT, ČTĚTE NÍŽE,TRAMVAJÍ č. 22.

PROČ VYBRAT NAŠE BYDLENÍ: Velmi klidné bydlení Na Malém Břevnově s okolím plným zeleně, v cihlovém domě, v přímém sousedství Obory Hvězda a Lesoparku Řepy, odkud jste za 10 min v centru Prahy. Jednotka je vybavena, připravená k okamžitému užívání, s vlastím sociálním zařízením a kuchyňským koutem s moderní dotykovou indukční deskou, po celém domě je zdarma wifi. Hledáme nájemníky minimálně na půlrok, upřednostňujeme však při výběru zájemce o dlouhodobější nájemní vztah.

POPLATKY: Veškeré služby jsou placeny s nájmem paušálem 2000 Kč p.m. (žádné další poplatky).

DOPRAVA A MHD - NEOČEKÁVANÁ A RYCHLÁ DOSTUPNOST CENTRA: 10 min metro linka A - Motol, nebo Petřiny. Linka tramvaje 22 Vás odveze bez přestupů na Hradčany (10 min) , Malou Stranu (15 min), Nové a Staré Město (25 min), Vinohrady (30 min) a Vršovice (35 min).

PARKOVÁNÍ: Zdarma Na Břevnovské pláni.

NÁKUPY: Kaufland je vzdálený 1 zastávku tramvaje a chcete-li jít pěšky, trvá to ca 10 min., tedy stejně krátce jako cesta tramvají na Hradčany – je to kousíček. Kaufland je zde největší v ČR, dvou patrový obchod food & non-food, mimo to v objektu také trafika, lékárna, čistírna, kavárna, restaurace a další obchůdky.

OKOLÍ A VOLNÝ ČAS: Jednotka se nachází v oblíbené rezidenční lokalitě Břevnova, 5 min. chůze do Obory Hvězda či Aktivního lesoparku Řepy. Lesopark Řepy je areál s 35 herními prvky či cvičebními instalacemi a také rozhlednou. Obora Hvězda – jedna z největších oáz klidu v Praze, ve které se nalézá jedna z nejoriginálnějších staveb české renesanční architektury, Letohrádek Hvězda.

ZÁVĚREM: Jde o velmi klidný nájemní dům s dlouhodobými a velmi slušnými nájemníky. Objekt je situován mezi Oborou Hvězda a Lesoparkem Řepy (obojí cca 3 bloky) a má 2 vlastní adresy, a tedy Na Břevnovské pláni 151/28 (kde probíhá setkání na prohlídku s ohledem na bezproblémové zaparkování) a Bělohorská 151/259. Nájemné je vč. spotřeby medií. Složení 1x vratná záloha nájmu podmínka, možno rozložit na 2 platby. Nutné na prohlídce vidět všechny budoucí nájemníky osobně. Domácí mazlíčci na dotaz. RK volají zbytečně, mimo bezrealitky to mám exkluzivně u již vybraného zprostředkovatele.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu658343
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 6. 2021
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha22
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 55 m (1 min)
PoštaPraha 616
🚘 2 903 m (5 min)
ObchodŘeznictví - uzenářství
🚶 511 m (6 min)
BankaFio banka Praha 6
🚘 2 972 m (5 min)
RestauraceRestaurace Na Hřišti
🚶 463 m (6 min)
LékárnaDr.Max
🚘 756 m (1 min)
ŠkolaGymnázium Nad Alejí
🚘 2 103 m (4 min)
Mateřská školaV Kolonce
🚶 564 m (7 min)
SportovištěBMX aréna Řepy
🚘 1 682 m (3 min)
Hřiště
🚶 353 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.