Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 145 m² bez realitkyPraha - Karlín

Praha - KarlínMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Cena22 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 94 361 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Mezonetový designově kompletně zařízený byt s terasou, luxusní nábytek a doplňky japonské značky Kenzo Home, s výhledem do udržované zahrady v japonském stylu ve vnitrobloku. Byt je situovaný v 5. a 6. patře moderního rezidenčního komplexu River Diamond s 24h recepcí, ostrahou a podzemním parkováním. Lokalita na rozhraní Prahy 1 a Prahy 8, v jedné z nejdynamičtěji se rozvíjejících částí města, v pěším dosahu centra a jen pár minut chůze ke stanici metra Křižíkova.

3D prohlídka zde: https://my.matterport.com/show/?m=Dp6bM6pZHae

Vyšší, vstupní úroveň bytu je tvořena obývacím pokojem s kuchyní a jídelnou se vstupem na balkon se zabudovanou markýzou a také topící jednotkou pro chladné dny, orientované do japonské zahrady ve vnitrobloku s vodními prvky, a technickou místností s WC. Na nižším podlaží, přístupném po schodišti se skleněným zábradlím, se nachází prostorná hlavní ložnice o velikosti 32 m2 s výhledem na karlínský kostel a dětský pokoj/pracovna s výhledem do zahrady, dvě koupelny se sprchou, vanou, saunou a toaletou s podlahovým vytápěním, dále technická místnost s pračkou a skladový prostor.

K vybavení bytu patří dřevěná francouzská okna s izolačními dvojskly, venkovní žaluzie, plně zařízená kuchyňská linka se spotřebiči značky Miele včetně vinotéky, videotelefon. Kupní cena zahrnuje veškerý luxusní nábytek vyobrazený na fotografiích a 2 garážová parkovací stání.

Hned za domem se lze napojit na cyklostezku, 5 minut chůze od domu je k dispozici golfové hřiště a fitness centrum. Veškerá občanská vybavenost včetně nespočtu populárních restaurací a kaváren v místě, výborná pěší i dopravní dostupnost do centra.

Interiér 138 m2, balkon 6 m2, 2 garážová parkovací stání.

Duplex design fully furnished apartment with a terrace, luxury furniture and accessories from the Japanese brand Kenzo Home, overlooking a well-kept Japanese-style garden in the courtyard. The apartment is situated on the 5th and 6th floor of a modern residential complex River Diamond with 24-hour reception, security and underground parking. Location on the border of Prague 1 and Prague 8, in one of the most dynamically developing parts of the city, within walking distance of the center and just a few minutes walk to the metro station Křižíkova.

3D tour: https://my.matterport.com/show/?m=Dp6bM6pZHae

The upper, entrance level of the apartment consists of a living room with kitchen and dining room with access to a balcony with a built-in awning and a heating unit for cold days, facing the Japanese garden in the courtyard with water features, and utility room with toilet. On the lower floor, accessible by a staircase with a glass railing, there is a spacious master bedroom of 32 m2 overlooking the Karlín Church and a children's room / study overlooking the garden, two bathrooms with shower, bath, sauna and toilet with underfloor heating, technical room with washing machine and storage space.

The equipment of the apartment includes wooden French windows with insulating double glazing, outdoor blinds, fully equipped kitchen with Miele appliances, including a wine shop, videophone. The purchase price includes all luxury furniture shown in the photos and 2 garage parking spaces.

There is a bicycle path right behind the house, and a golf course and a fitness center are a 5-minute walk away. All civic amenities, including countless popular restaurants and cafes on site, excellent walking and transport links to the center.

Interior 138 m2, balcony 6 m2, 2 garage parking spaces.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu667900
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 9. 2021
Podlaží6
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha145
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Parkování
Garáž
Terasa
Výtah
MHD 1 minuta pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDInvalidovna
🚶 98 m (1 min)
PoštaPraha 8
🚘 2 038 m (3 min)
ObchodAlbert
🚶 165 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 584 m (2 min)
RestauraceSushi Time
🚶 130 m (2 min)
LékárnaDr. Max
🚶 581 m (7 min)
ŠkolaZŠ Petra Strozziho
🚶 609 m (7 min)
Mateřská škola
🚶 637 m (8 min)
Sportoviště
🚶 820 m (10 min)
Hřiště
🚶 294 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.