Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 180 m² bez realitkyGorazdovo nám., Třebíč - Třebíč, Kraj Vysočina

Rezervováno
Gorazdovo nám., Třebíč - Třebíč, Kraj VysočinaMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Garáž
Cena8 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 34 564 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji, případně pronájmu rodinný dům - prvorepublikovou vilu v Třebíči, městské čtvrti Horka-Domky. Jedná se objekt se dvěma nadzemními podlažími a jedním podzemním podlažím. Sklep je suchý a čistý, vhodný pro skladování potravin, případně lze předělat na pracovnu nebo posilovnu. V přízemí domu je prostorná chodba, WC, koupelna, kuchyň a navazující 3 pokoje. Z chodby je přímý východ na dvůr a následně na udržovanou zahradu se záhony a ovocnými stromy. V patře je druhé WC se sprchovým koutem, prostorný pokoj a velká půda. Navíc je zde samostatná místnost, kde je možné vybudovat kuchyň. Součástí zahrady je garáž s elektrickou přípojkou. Na zahradě je dále funkční studna. Dům je v dobrém stavu a připraven k nastěhování nebo případné stavební úpravě podle vlastních představ a požadavků. Objekt je vytápěný ústředním vytápěním z plynového kotle . Zdrojem pitné vody je veřejný vodovod. Elektřina v objektu je třífázová. Odvod splaškové vody je napojen na obecní kanalizaci. Dům se nachází nedaleko centra Třebíče, občanská vybavenost je tedy v bezprostřední blízkosti - školka a škola (200m), pošta (cca. 900 m), dětská hřiště, sportovní stadion. Okolí nabízí sportovní využití v kolektivních a individuálních sportech a to jak v letních či zimních sportech. Jedná se o velmi atraktivní nabídku rodinného domu, který se nachází v klidné lokalitě okresního města. V případě vážného zájmu jsme připraveni jednat o různých možnostech. Mohu pomoci se zajištěním úvěru.

We offer for sale or rent a family house - a first Republic villa in Třebíč, Horka-Domky district. It is a building with two floors above ground and one underground floor. The cellar is dry and clean, suitable for food storage, or can be converted into a study or gym. The ground floor has a spacious hallway, toilet, bathroom, kitchen and 3 adjoining rooms. From the hallway, there is a direct exit to the courtyard and then to the well-kept garden with flower beds and fruit trees. Upstairs is a second toilet with shower, spacious room and large attic. In addition, there is a separate room where it is possible to build a kitchen. Part of the garden is a garage with an electrical connection. There is also a functional well in the garden. The house is in good condition and ready to move in or possibly be modified according to your own ideas and requirements. The building is heated by central heating from a gas boiler. The source of drinking water is a public water supply. Electricity in the building is three-phase. The sewage drainage is connected to the municipal sewer. The house is located near the center of Třebíč, civic amenities are in the immediate vicinity - kindergarten and school (200m), post office (approx. 900 m), playgrounds, sports stadium. The surroundings offer sports use in collective and individual sports, both in summer and winter sports. This is a very attractive offer of a family house, located in a quiet location of the district town. In case of serious interest, we are ready to negotiate various options. I can help to secure a mortgage.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu673408
Dispozice4+1
Dostupné od1. 9. 2021
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha180
VybavenoČástečně
Plocha pozemku1 017
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
Garáž
Parkování
MHD 4 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDAutobusové nádraží Třebíč
🚶 299 m (4 min)
PoštaTřebíč 1
🚶 722 m (9 min)
ObchodHavlíčkovo Uzenářství
🚶 640 m (8 min)
BankaPojišťovna
🚶 245 m (3 min)
RestauraceNa autobusovém nádraží
🚶 312 m (4 min)
LékárnaLékárna u sv. Martina
🚶 467 m (6 min)
ŠkolaZŠ Tomáše Garrigue Masaryka Třebíč
🚶 314 m (4 min)
Mateřská školaLískáček
🚶 168 m (2 min)
SportovištěTělocvična ZŠ Horka-Domky
🚘 935 m (2 min)
Hřiště
🚘 1 431 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.