Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 14000 m² bez realitky29065, Poniklá - Přívlaka, Liberecký kraj

29065, Poniklá - Přívlaka, Liberecký krajMHD 2 minuty pěšky
Cena4 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 388 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jsem kousek zachovalé přírody, 20 min od velkých lyžařských středisek v Krkonoších a hledám ohleduplného majitele/ku, který/á by se se mnou vydal/a na společnou cestu za obnovou kdysi prosperujícího místa, kterým vede i přírodní biokoridor.

Něco málo o mě:

Už je to dlouho co tu se mnou někdo žil. V tuto chvíli tu jsou už jen zbytky původního stavení, zachovalý sklep, rozpadlá stodola a dva samostatné sady. Co nabízím je úžasný, dechberoucí výhled do údolí a na druhou stranu kopců. Kromě toho i pocit dnes tak vzácného soukromí, a intimity. Okolní lesy a sady vás doslova obejmou.

Rozhodně nejsem nějaké povrchní placka. Můj charakter je plný krásných zakoutí a dokonce i skalky, na které by se krásně vyjímal dětský domek/posed a u které by bylo fantastické koupání ve vlastním biotopu u kterého bych si představovala parádní prosklenou saunu na dříví.

O nic neprosím, jsem dostatečně soběstačná! Mám vlastní pramen, vlastní kousek lesa, louky a 2 sady. Na druhou stranu - sítě jako elektrika a voda jsou na hranici pozemku.

Jsem velmi přizpůsobivá, dovedu si představit jak rodinu s dětmi, tak milovníka/ci přírody či sportu (s kolem či s lyžemi, ideálně v doprovodu psa, nebo i samotáře/ku se sklenkou vína a fajn knížkou. Velká rodina, hodně návštěv? I to skousnu :)

Díky partě ze Secret Garden (secretgarden.cz) a hodinách na terapii jsem si vysnila nový život. Vznikla tak studie, která je k dispozici těm co chtějí snít.

Nabízí se zde možnost vybudování krásného, udržitelného bydlení ve dřevě vč. bezrámových oken umožňující dokonalé propojení mne (jsem příroda, vzpomínáš?) a Tebe.

Zároveň ale velkorysý pozemek vybízí ke sdílení místa s ostatními - vybudování malého glampingu, tj pronájmu až tří dalších objektů v přírodě - 2 domků na kolech (ala reinkarnace maringotky v luxusní podobě) a jednoho domku se sedlovkou, plus sauny, které by zajistily pohodový příjem min. 80.000 měsíčně, ale je možné i více jak 13.000 CZK denně v sezóně.

Sen v realitu umí zhmotnit parta kolem Bayaya (bayaya.cz) - dodat vše na klíč nebo jako stavebnice, které je možné si smontovat jako IKEU nebo velké Lego, záleží co je Vám či Vašemu rozpočtu bližší.

Když jsme u snění, vizualizace které najdete u inzerátu nabízí reálné pohledy přímo z/na pozemku.

Jestli mám slabé stránky?

Srdce pozemku je hůře dostupné, ale kdo bude chtít, cestu si najde/udělá, neboť láska i hory přenáší.

Dole v údolí za řekou vede silnice. Sice je ode mě vzdálená 200 metrů vzdušnou čarou - vidět není, ale v dopravní špičce prostě slyšet je. V noci je tu ale báječný klid, který neruší ani světelný smog.

Něco málo k Poniklé

Poetický název vznikl buď podle byliny koniklec horský (staročeský název "poniklec"), která ve středověku rostla na okolních stráních, nebo podle menšího potoka, který se místy zcela ztrácí a opět se objevuje na jiném místě, “poniká".

V Poniklé můžete poslat děti do mateřské školku, základní školy, najdete tu praktického lékaře i poštu a v okolí cyklostezky, turistické trasy, malebné venkovní koupaliště, ale i trasy pro běžkaře (spíše v zimě).

Tak co myslíš, mohli bychom si rozumět?

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu682218
Dostupné od30. 9. 2021
Typ pozemkuStavební
Plocha 14 000
Podlaží1

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDPoniklá
🚶 177 m (2 min)
PoštaPoniklá
🚶 775 m (9 min)
ObchodJednota Poniklá
🚘 1 430 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚘 6 820 m (8 min)
RestauraceMotorest Restaurace "Na Mejtě"
🚶 433 m (5 min)
LékárnaNemocniční
🚘 7 426 m (10 min)
ŠkolaZákladní škola Poniklá
🚘 3 102 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Poniklá
🚘 1 885 m (3 min)
SportovištěSportovní hala Poniklá
🚘 3 221 m (4 min)
Hřiště
🚘 7 476 m (10 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.