Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 19 m²Václavská, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Václavská, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné9 900 Kč

+ Poplatky za služby3 210 Kč
+ Vratná kauce19 000 Kč


Akční cena při podpisu smlouvy do 28.2.2022. Nabízíme k pronájmu jednotku R3.114 o celkové výměře 19 m2, která je k dispozici ihned. K dispozici je ve stejném komplexu několik jednotek ve velikosti 1+kk, 2+kk a 2+1 pro 2- 4 osoby.

Jedná se o pronájem kompletně vybavené jednotky o dispozici 1+kk v nově zrekonstruovaném domě. Součástí vybavení kuchyně je plně zařízený kuchyňský kout, včetně lednice, sklokeramické desky, mikrovlnné trouby, varné konvice, digestoře a dřezu. Jednotka je vybavena pracovním stolem se židlemi, dvěma postelemi umístěnými v mezonetu a dostatečným prostorem na ukládání oblečení. Koupelna je také plně vybavená, a to sprchovým koutem, záchodem a umyvadlem se zrcadlem. K dispozici je společná prádelna, kde se nachází vždy pračka a sušička. V bytové jednotce je k dispozici internetové připojení. Ke každé bytové jednotce je možné sjednat parkovací kartu s 50% slevou.

Jednotky se nachází v lukrativní oblasti v bezprostřední blízkosti centra Brna. Samotné centrum Brna je dostupné v pěší vzdálenosti. V těsné blízkosti se nachází jeden z největších dopravních uzlů v Brně – Mendlovo náměstí, které Vám zajistí bezproblémové spojení na brněnské univerzity. V okolí se nachází několik obchodů, restaurací, barů, posiloven a ostatních služeb, které Vám zpříjemní žití na tomto místě.

O aktuální dostupnosti a podmínkách Vás budeme rádi informovat.

Za bytovou jednotku je účtován jednorázový administrativní poplatek 5 000 Kč.

Rádi se s Vámi setkáme na osobní prohlídce.

Special price when signing the contract until 28.2.2022. We offer for rent a unit R3.114 with a total area of ​​19 m2, which is available immediately. There are several units in the same complex in the size of 1 + kk, 2 + kk and 2 + 1 for 2-4 people.

This is a rental of a fully equipped unit with a layout of 1 + kk in a newly renovated house. The kitchen is equipped with a fully equipped kitchenette, including a fridge, ceramic hob, microwave, kettle, extractor hood and sink. The unit is equipped with a work desk with chairs, two beds located in the maisonette and enough space to store clothes. The bathroom is also fully equipped with a shower, toilet and washbasin with mirror. There is a shared laundry room, where there is always a washer and dryer. Internet connection is available in the apartment. It is possible to arrange a parking card with a 50% discount for each apartment unit.

The units are located in a lucrative area near the center of Brno. The center of Brno is within walking distance. In the immediate vicinity is one of the largest transport hubs in Brno - Mendlovo Square, which will ensure a seamless connection to Brno University. In the vicinity there are several shops, restaurants, bars, gyms and other services that will make your life in this place more pleasant.

We will be happy to inform you about the current availability and conditions.

A one-time administrative fee of CZK 5,000 is charged for the apartment unit.

We will be happy to meet you on a personal inspection.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu684090
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 2. 2022
VlastnictvíOstatní
PENBG
Plocha19
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDVáclavská
🚶 189 m (2 min)
PoštaBrno 3
🚶 281 m (3 min)
ObchodVečerka
🚶 118 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 184 m (2 min)
RestauraceU Putny
🚶 130 m (2 min)
LékárnaU Lva
🚶 201 m (2 min)
ŠkolaMŠ Mendlovo nám.
🚶 279 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 816 m (10 min)
SportovištěBig One Fitness
🚶 129 m (2 min)
Hřiště
🚶 440 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.