Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyZa Kajetánkou, Praha - Břevnov

Za Kajetánkou, Praha - BřevnovMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné18 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k pronájmu stylově zařízený mezonetový byt o výměře 45 m² umístěný v druhém patře cihlového řadového domu v lokalitě Břevnova, ulice Za Kajetánkou.

Byt je zcela zařízený - po rekonstrukci - čeká na prvního uživatele.

Jedná se o dům se třemi byty a je zde zaručen klid a soukromí.

Z přední strany domu je předzahrádka s uzamykatelnou brankou a za domem je klidná zahrada se spoustou zeleně a pergolou se zahradní kuchyní.

Byt je vzdálen 1min chůze od autobusové zastávky Kajetánka - bus 180 – 7 min na metro A Dejvická a Nemocnice Motol nebo 5min chůze od tramvajové zastávky Drinopol - tram 22, 25 – 10 min do centra.

Před domem je možno parkovat autem na ulici.

V blízkosti Břevnovský klášter, park Ladronka, obora Hvězda a veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti ( MŠ, ZŠ, pošta, banky, obchody, sportoviště, úřady a lékaři ).

Byt je vybavený vestavěnou kuchyňskou linkou vybavenou vařící indukční čtyřplotýnkou, kombinovanou mikrovlnou troubou, myčkou, lednicí s mrazákem, granitovým dřezem, digestoří s odtahem ven, pračkou se sušičkou, gaučem s konferenčním stolkem, jídelním pultem s barovými židlemi, postelí s novými matracemi a opravdu velkým množstvím úložných prostorů.

Součástí bytu je taktéž vestavná stěna se šatníky s prostorem pro TV, která je možná přestavět v pár jednoduchých krocích na plnohodnotný pracovní stůl s mnoho úložnými zásuvkami.

Součástí bytu je i smart TV Samsung s uhlopříčkou 139cm.

Byt je vybaven mnoho LED světelnými okruhy pro funkční svícení i svícení vytvářející odpočinkovou atmosféru. Všechna svítidla jsou stmívatelná.

V bytě je veškerý nábytek vyroben na míru s ohledem na maximální využití prostoru a to z přírodní dubové dýhy kombinované s bílými plochami.

Koupelna disponuje volně přístupným sprchovým koutem, WC, vestavným umyvadlem se skříňkou z masivního dubu s úložnými prostory, pračkou se sušičkou a odvětráním ven.

V bytě jsou repasované dubové parkety ošetřené přírodním olejem , masivní dubové fošny v patře a dlažba. Vytápění a ohřev teplé vody je v domě centrální.

K bytu je možno po dohodě užívat společnou klidnou zahradu s pergolou a sklep.

V bytě je možnost neomezeného internetového připojení.

Byt je volný od ihned, ideálně k dlouhodobému pronájmu bez časového omezení. Bydlení vhodné pro jedince i páry, možné i jako zajištění ubytování pro opakující se služební cesty.

Celkové náklady na energie v bytě a provoz domu vycházejí na 2500 Kč za předpokladu jednoho obyvatele bytu a nájem je 18500 Kč/měsíc. V případě potřeby využívání bytu za účelem služebních cest atd. možno domluvit individuální nájem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu684142
Dispozice2+kk
Dostupné od29. 11. 2021
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha45
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
Sklep
MHD 1 minuta pěšky
Balkón
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDKajetánka
🚶 49 m (1 min)
PoštaPraha 69
🚶 636 m (8 min)
ObchodVečerka - Minimarket
🚶 237 m (3 min)
BankaČSOB
🚶 661 m (8 min)
RestauraceRestaurace Břevnovka
🚶 115 m (1 min)
Lékárna
🚶 444 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola Jana Amose Komenského
🚶 298 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 346 m (4 min)
SportovištěFitness
🚶 704 m (8 min)
Hřiště
🚶 531 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.