Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 167 m² bez realitkyŠpindlerův Mlýn - Špindlerův Mlýn, Královéhradecký kraj

Špindlerův Mlýn - Špindlerův Mlýn, Královéhradecký krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné30 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč


Dopřejte si luxus uprostřed úchvatné přírody Krkonošského národního parku.

Horský apartmán se nachází nad Špindlerovým Mlýnem ve výšce 1150 m n.m. I když leží téměř na samém vrcholu Krkonoš, na Malém Šišáku, jeho umístění je dokonalé pro rodiny s dětmi, zamilované páry i sportovce. Sousedí s místním lyžařským vlekem i skvělými restauracemi místních hotelů, avšak je umístěn v klidu na polosamotě. Je celoročně přístupný autem či skibusem. A hlavně – lze odtud vyrážet na různorodé výlety do všech světových stran.

Apartmán se skládá ze 3 pater, které dohromady měří přes 167 m2. Jedno celé patro tvoří velký obývací pokoj s kuchyní a krbem, z něhož vedou dveře na první balkón. Druhý balkon patří k jedné z ložnic. Oba vás odmění překrásným výhledem do horské krajiny.

Kromě balkónů a obývacího pokoje tento horský byt dále nabízí 4 ložnice, lyžárnu a již zmíněnou kuchyni. Ta je plně vybavena: nádobím na vaření i stolování a samozřejmě lednicí a sporákem. Interiér je moderní, zároveň ale designovaný s důrazem na útulnost a pohodlnost i při vyšším počtu hostů.

A kam vyrazit v okolí? Jen 250 metrů od ubytování se nachází designová restaurace Erlebachova bouda s vyhlášeným vlastním pivem i nabídkou wellnes. Vedle ní naleznete také boudu Yellow point, půjčovny sportovního vybavení, ať už budete potřebovat vybavení na lyže či si půjčit koloběžku. Přímo u chalupy pak začíná nejdelší osvětlená sáňkařská dráha v České republice. Na zapůjčených saních pak zdoláte převýšení 370 m. Délka sáňkařské dráhy je téměř 3 km. Na běžkách či pěšky od nás můžete vyrazit např. na Luční boudu, na Sněžku, na Labskou boudu, k Bílému Labi i na polskou stranu třeba k horské boudě Schronisko Akademiczna.

Blízký Špindlerův Mlýn nabízí veškerou vybavenost města i spousty zážitků: aquapark vzdálený 8 km, bobovou dráhu vzdálenou 11 km, Skiareál Špindlerův Mlýn - Medvědín vzdálený 6 km, Samotné srdce „Špindlu“ je pěší chůzí pouhých 5 km daleko, 15 minut autem či skibusem, který má zastávku přímo u chaty.

Nájemní smlouva na 1 rok, cena bez energií. Platba ročního nájmu předem. Apartmán je plně vybaven (kuchyň, pračka, pracovna). Pronajímatel si vyhrazuje nájemce vybírat, v budově jsou další 3 apartmány, i když má každý svůj vlastní vchod musí to být trochu "match".

Více fotografií k dispozici zde: https://www.cs-chalupy.cz/objekty/detail/?objekt=1305

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu684522
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 10. 2021
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha167
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Sklep
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDŠpindlerův Mlýn, Malý Šišák
🚶 246 m (3 min)
PoštaŠpindlerův Mlýn
🚘 8 332 m (46 min)
ObchodHukvaldská pekárna
🚘 8 500 m (46 min)
BankaLucni
🚘 10 090 m (51 min)
RestauraceVojenská ozdravovna Malý Šišák
🚶 151 m (2 min)
LékárnaKrakonošova lékárna
🚘 8 654 m (47 min)
ŠkolaZákladní škola
🚘 8 484 m (46 min)
Mateřská školaMŠ Bedřichov
🚘 9 755 m (49 min)
SportovištěMonkey park
🚘 10 165 m (51 min)
Hřiště
🚶 571 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.