Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 65 m² bez realitkyKotlaska, Praha - Libeň

Rezervováno
Kotlaska, Praha - LibeňMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné23 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím k pronájmu zcela nový a moderně zařízený byt 3kk o velikosti 65 m2 v těsné blízkosti metra Palmovka, ale zároveň v tiché a hezké jednosmerné ulici. Jedná se o přímý pronájem od majitele k dlouhodobému pronájmu. RK prosím nevolat. Byt pozostává ze 3 samostatných pokojů - ložnice s postelí a prostornou skříní, obývací část s kuchyňským a jídelným koutem, koupelna s vanou, samostatné WC a další pokoj, který může sloužit jako další samostatná ložnice nebo dětský pokoj. Byt má plně vybavenou kuchyň včetně myčky, samostatný plynový kotel, prípravu na pračku a sušičku (možnost dovybavení pračky dle individuální domluvy). Byt se nachází v krásnem prostředí s plnou občanskou vybaveností, v pěší vzdálenosti najdete mnoho kaváren, restaurací, divadlo, lekáreň, školku, v blízkosti se nachází Dock komplex, Karlín, cyklostezky a parky. V případě zájmu o více informací nebo prohlídku mě prosím kontaktujte pres kontaktní formulář. Poplatky ještě nejsou stanoveny, nutnost převodu účtu pro elektriku a plyn. K dispozici je také sklep o velikosti cca 4-5m2.

I offer a brand new and modern 3kk apartment for rent. It consists of 3 rooms with total size of 65m2 and it is being offered for standard long-term rent. It is located near metro line Palmovka, where you can find a lot of restaurants and bars, theater, shops, pharmacy and beautiful parks. It is very close to famous Dock project and Karlin area. Utilities per month are expected to be around 1,000 CZK (to be specified more in the first month) plus electricity and gas (it is necessary to transfer the account). You can also use a spacious cellar (4-5m2) to store for example bicycles or other things. In case you are interested to learn more or arrange the viewing, please contact me to discuss further details.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu685445
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 10. 2021
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha65
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDPalmovka
🚶 162 m (2 min)
PoštaPraha 8
🚶 458 m (5 min)
ObchodAlbert
🚶 224 m (3 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 458 m (5 min)
RestauraceNamaste India
🚶 62 m (1 min)
Lékárna
🚶 410 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Bohumila Hrabala – Zenklova
🚶 472 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Kotlaska
🚶 160 m (2 min)
SportovištěFitness
🚶 484 m (6 min)
Hřiště
🚶 83 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.