Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 56 m² bez realitkyBubeníčkova, Praha - Břevnov

Rezervováno
Bubeníčkova, Praha - BřevnovMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné17 900 Kč

+ Poplatky za služby3 800 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


REZERVOVÁNO

Světlý byt s orientací na východ i západ po kompletní rekonstrukci dokončené 4/21. Výborná lokalita Prahy 6. Metro A Petřiny 70m, zastávka tram/bus 50m, Billa 60m, v okolí několik školek, škol, hřišť, restaurací a nově otevřená vynikající cukrárna. Obora Hvězda a Ladronka docházkovou vzdáleností cca 5 min.

V bytě je nové jádro, rozvody elektřiny, kuchyň, koupelna, podlahy, stropy s podhledem a extra izolací, která zabraňuje šíření zvuku z bytu o patro výš. Ložnice (14m2) spolu s kuchyní jsou orientovány na východ do parku, obývací pokoj (22m2) na západ. Po celý den je tak v bytě dostatek příjemného světla. Kuchyň vybavena kvalitními spotřebiči Bosh, myčkou a lednicí s mrazákem Samsung. Koupelna pak komplet Ravak. K pronájmu od 1.12. Byt může být po domluvě vybavený. Prosím pouze vážný zájemce o dlouhodobý pronájem. Bez domácích mazlíčků.

Bright apartment with east and west orientation after complete reconstruction completed 4/21. Excellent location of Prague 6. Metro A Petřiny approx 70m, tram / bus stop 50m, Billa 60m, in the vicinity of several kindergartens, schools, playgrounds, restaurants and a newly opened excellent patisserie. Hvězda and Ladronka parks are within walking distance of approx. 5 min.

The apartment has a new core, electrical wiring, bathroom, floors, ceilings with extra insulation, kitchen, security entrance door and custom made wardrobes in bedroom and hallway with plenty of storage space. Bedroom (14m2) and kitchen are oriented to the east - small park view, living room (22m2) to the west. There is plenty of pleasant light in the apartment throughout the day. The kitchen is equipped with quality Bosh appliances, a dishwasher and Samsung refrigerator. The bathroom then complete with Ravak. For rent from 1.12. Flat Can be equipped. Please only serious interest in long term rental. No pets. Thank You. You are in direct contact with owner.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu687924
Dispozice2+1
Dostupné od15. 11. 2021
Podlaží1
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha56
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep
MHD 1 minuta pěšky
Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDPetřiny
🚶 72 m (1 min)
PoštaPraha 616
🚶 364 m (4 min)
ObchodBilla
🚶 107 m (1 min)
BankaFio banka Praha 6
🚶 173 m (2 min)
RestauraceNad Alejí
🚶 214 m (3 min)
LékárnaLékárna Hvězda Petřiny
🚶 191 m (2 min)
ŠkolaZákladní škola a Mateřská škola Věry Čáslavské
🚶 233 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola Bubeníčkova
🚶 46 m (1 min)
Sportoviště
🚶 565 m (7 min)
Hřiště
🚶 203 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.