Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 22 m² bez realitkyjungmannova , Praha - Nové Město

jungmannova , Praha - Nové MěstoMHD do minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné7 490 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce9 990 Kč


ATRAKTIVNÍ NABÍDKA HEZKÉHO BYDLENÍ V HISTORICKÉM CENTRU PRAHY - Nabízím dlouhodobý pronájem (min. na 1 rok-nejedná se o Airbnb) moderního apartmánu ve výborné lokalitě na Praze 1 - u Václavského náměstí, 1 minuta pěšky.Byt je po rekonstrukci v roce 2014. Apartmán je úplně vybaven, stačí se jen nastěhovat a bydlet. Apartmán má kuchyňský kout, kde je varná konev, mikrovlnka,lednice,moderní indukční vařič, kávovar. Dále pak vybavení tvoří barový pultík,2 postele s úložným prostorem, psací stůl se židlí a 2 prosklené skříně. K využití pračka, vysavač, koupelna s rohovou vanou, koupelnička se sprchovým koutem, wc - to vše je dohromady s dalšími 3 apartmány.Výhled do tichého dvora. Metro Můstek, Muzeum-pár minut pěšky, tramvaj Vodičkova před domem. Obchody Billa, Albert,dále Mc Donald, KFC v blízkosti domu,5 min. tramvají na AXA fitness a plavecký bazén a saunu.INTERNET V CENĚ. Jen dlouhodobě,seriozní zájemci, dám

potvrzení pro povolení k pobytu pro cizince, vše podloženo smlouvou. Kauce 1 nájem. Volné od 1.9.2020. Možno 1-2 osoby. Bez zvířat, nekuřáci.

I offer for rental nice apartment in the historical centrum of Prague 1. One minute by walk in the Wenceslav square. In the apartment is the kitchennete with water kettle, microwave, fridge, cooker and cofee maker. The room is furnished, has wardrobe, TV, 2 beds, table, chair, the bar table and the bars chairs. For using is also washmaschine and the hoover,bicycle in the cellar. 2 bathrooms and wc is also for other 3 apartments. The underground Mustek, Muzeum-1 minute by walk. A lot of restaurants, KFC, Mc Donalds, AXA fitness, sauna, swimming pool in the neighborhood. Only for longer habitation. 1 year is minimum-this is not Airbnb. Surety 1 mouth rent. I give the confirmation of residence permit. Thank you. Free from 1.9.2020. 1-2 person possible. No pets!!! No smokers!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu69705
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha22
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDVodičkova
🚶 67 m (1 min)
PoštaPraha 28
🚶 631 m (8 min)
ObchodKrusta
🚶 76 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 32 m (0 min)
RestauraceHome Kitchen
🚶 79 m (1 min)
LékárnaPharma 2
🚶 221 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Vodičkova
🚶 171 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 697 m (8 min)
SportovištěOasis City
🚶 507 m (6 min)
Hřiště
🚶 420 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.