Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyZerotinova, Praha - Žižkov

Rezervováno
Zerotinova, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby1 200 Kč
+ Vratná kauce16 200 Kč


Prostorny a svetly 2+kk 55,5 m2 po kompletni moderni rekonstrukci v roce 2012, 2 patro s vytahem, okna na jih do tiche ulice se zeleni, koupelna s vanou a WC, parkety / PVC. Prakticka kuchynska linka vybavena indukcni deskou, el. trouba. el. topeni. Internet a moznost kabelove televize. Udrzovany dum, nove fasady, nova drevena spaletova okna. Najem 15000 Kc, poplatky 600 Kc/os, elektrina prevedena na najemnika. Idealni pro jednotlivce, par, nebo mladou rodinu. Perfectni konektivita na M Florenc, Palmovka, Zelivskeho, nocni tramvaj. Pro zajemnce o dlouhodoby najem. Foto v inzeratu ihned po rekonstrukci.

Navstevy mozne pres vikend.

Spacious and light 55,5 m2 big appartment, 1 bedroom, 1 living room with kitchen corner, contemporary refurbished in 2012, 2nd floor with elevator, windows south to calm street with trees, bathroom with bathtub and WC, wood and PVC floors. Practical kitchen equiped with electric oven. Internet and cable TV installed this year. Well maintained building, new building paint and new wooden double windows. Perfect connection to M Florenc, Palmovka, Zelivskeho, night tram. Rent 15000 Kc, fix maintenance charges 600 Kc/pers, electricity paid by tenant as per personal consumption. Long term rent. Photos shown right after refurbishment.

Visits during the weekend.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu81545
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2020
VlastnictvíOstatní
Užitná plocha55
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.