Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 140 m² bez realitkyBělohorská, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Bělohorská, Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné19 500 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce48 000 Kč


Kompletně zařízený mezonetový byt 3+KK (k dispozici od 1.4.2020) o velikosti cca 140m2 s balkonem. Byt je vybaven plovoucí podlahou a skládá se ze zařízené kuchyně a obývacího pokoje, ložnice, dalšího pokoje, koupelny, WC, mezonetového patra včetně druhého WC a sprchového koutu. Byt je umístěný v 5. patře cihlového domu, dům vybaven výtahem. Klidná lokalita, 5 min. pěšky od centra města, 3 min. pěšky od tenisových kurtů, 20 min. autem od Golf park Plzeň, 10 min. na kole od areálu Boleveckých rybníků. Wifi internet v ceně nájemného. Možnost pronájmu privátního garážového stání v domě.

A beautiful and luxurious maisonnette fully furnished flat offered (available from 1.9.2018). It comprises of two floors; in the first one a gorgeous equipped kitchen is arranged together with a chic living room, two equipped bedrooms and a bathroom with a separate toilet. The up-stairs floor consists of a room with a bathroom and toilet. Together 3 bedrooms are available, the area of the all flat is having 140 m2. It is located in 5th floor of a modern house (built in 2003, bricked) with a lift. Own garage is included and a balcony overlooking fields and a river. The location is very calm, even though it is just 5 minutes by walk to the city centre. The tennis courts are nearby (approximately 3 min. by walk) and the Pilsner golf park is 20 min by a car. Very good cycling area is around as well – it is just 10 minutes to the nature areal of Bolevec´s ponds. Wifi internet is included in a rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu95577
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 4. 2020
VlastnictvíOsobní
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha140
VybavenoVybaveno
Podlaží5
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.