Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 78 m² bez realitkyTerronská, Praha - Bubeneč

Terronská, Praha - BubenečVybaveno
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Pronájem luxusně zařízeného bytu 2+1, 78 m2 v druhém patře činžovního domu nedaleko stanice metra A. V okolí dostupné veškeré služby. Byt je po celkové rekonstrukci a sestává se z předsíně, samostatného WC, komory, lodžie, kuchyně, koupelny, obývacího pokoje a ložnice. V ložnici jsou vestavěné šatní skříně, v pokoji vestavěná knihovna. Nábytek navrhl a vyrobil ateliér Aleše Havlického, kuchyně od firmy Hanák. Koupelna a WC - studio Aliseo.V kuchyni vestavěné spotřebiče - indukční sklokeramická deska, elektrická trouba, pračka, sušička, lednice s mrazákem, plynový kotel. Nájemné činní 13 500,-Kč + poplatky za energie a služby 3 500 měsíčně, budou vyúčtovány dle skutečné spotřeby. Součástí platby za služby je UPC včetně internetu. V obývacím pokoji Wifi,dataprojektor, plátno, ozvučení 5+1. Nájemník může využívat zahradu ve vnitrobloku. Majitel požaduje depozit ve výši min. jednoho měsíčního nájmu a záloh na služby.

Rent of a luxury renovated apartment – 2 separated bedrooms+1 separated kitchen (bathroom and toilet accessible from both bedrooms). The apartment is on the second floor of a brick house 2 minutes of walk from A metro station Dejvicka. There are built-wardrobes and a built-library in the apartment. The kitchen is equipped with an induction hotplate, electric oven, washing-machine and dryer, fridge and freezer and gas boiler. The monthly rent is Kc 13 500,-- + Kc 3500,-- for services which include UPC Wifi internet, UPC TV, data projector and a projecting screen, surround effect 5+1, electricity, heating and water consumption. There is a garden at disposal as well. One monthly lease is demanded as a guarantee.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu100089
Dispozice2+1
Podlaží3
Plocha78
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.