Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyČernokostelecká, Praha - Strašnice

Černokostelecká, Praha - Strašnice
Cena2 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 087 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


2+kk, 53 m2, osobní vlastnictví, tichý byt po celkové rekonstrukci: předsíň, kuchyňský kout, komora, 2 neprůchozí pokoje, koupelna. K bytu patří 2 sklepní kóje. Oplocená zahrada za domem. Ideální pro rodinu s dítětem. Dům je cihlový.

Vybavení: plastová okna 4 m nad zemí směrují na jižní stranu do zahrady, kuchyňská linka na míru, vestavěné skříně, plynový sporák, lednička. Plovoucí podlaha v pokojích; dlažba v kuchyni, v koupelně a na chodbě. Původní topení „waw“ ponechány z důvodu jejich dobrého stavu.

Doprava: 100 m od zastávky tramvaje č.7,11, metro Skalka 15 minut chůzí. Parkování možné přímo před domem a v okolí domu.

Vzkaz pro RK: prosím, kontaktujte mě pouze pokud Váš konkrétní klient projeví zájem o koupi uvedeného bytu. Nabídku můžete zařadit do svých katalogů.

2 rooms and kitchen, 53 m2, Prague 10-Strasnice, Cernokostelecka Street, right from the owner, quiet apartment after complete reconstruction, separate rooms, windows go to garden, flat is accommodated by cooker and fridge, flat includes cellar. 100 m from tram no. 7 and no. 11, metro Skalka 15 min. walk.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu10009
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha53
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.