Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 74 m² bez realitkyA. Gavlase, Ostrava - Dubina u Ostravy, Moravskoslezský kraj

A. Gavlase, Ostrava - Dubina u Ostravy, Moravskoslezský krajVybaveno
Měsíční nájemné7 900 Kč


Prostorný byt 3+1 (77m2) v Ostravě - Dubině, 7p./7. V okolí bytu je veškerá občanská vybavenost (obchody, školy (ZŠ a MŠ), dětská a sportovní hřiště, bowling, fit-centrum, restaurace.). Byt je po částečné rekonstrukci (nová střecha, stupačky, elektrika, zděná vana, kachličkované podlahy v koupelně a WC, nová kuchyňská linka) a kompletně vybavený (pračka, sporák, lednička, veškerý nábytek, možný přístup k internetu.) Dům je nově zateplený s plastovými okny - velmi nízká spotřeba energií. cena 7950 Kč bez inkasa.

Spacious flat 3+1 (77m2) in Ostrava – Dubina. There are all civic facilities nearby (grocery, schools (primary and kindergarten), sport and kids’ playgrounds, bowling, gym, restaurant). Flat is after partial reconstruction (new roof, electric lines, outlet, bricked bath, tile covered floor in bathroom, new kitchen unit) and completely equipped (washing machine, fridge, all furniture, internet connection available). Price 7950 Kč without payments for elektricity, heat and water.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu100092
Dispozice3+1
Podlaží7
Plocha74
VybavenoVybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.