Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 64 m² bez realitkyVidoulska, Praha - Jinonice

Vidoulska, Praha - JinoniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Prostorný moderní 2+KK světlý byt ve 3. patře 5-patrove novostavby s výtahem (dokončeno 2008) s výbornou dopravní dostupností se nachází v klidné rezidenční zóně. Základní výměra bytu je 64 m2, dále je k dispozici garážové stání v podzemí, sklepní kóje a lodžie s výhledem do vnitrobloku. Byt je vybaven plovouci podlahou (v pokojich), dlazbou (chodby, koupelna, zachod), okna jsou kvalitni eurookna s vybornymi tepelne izolacnimi vlastnostmi. Byt ma samostatnou koupelnu a samostatny zachod.

Byt je na okraji chráněné oblasti Vidoule, v blízkosti metra (Nové Butovice). V okolí se nachází plná občanská vybavenost, školy, školky, hřistě, nákupní centra a další.

K dispozici je kuchyňská linka, sporák, lednice, mikrovlnka, pračka.

Hledáme slušné najemníky bez domácích zvířat, nabízíme smlouvu na rok s možností prodloužení na další roky (čím déle tím lépe :-)).

Modern spacious one bedroom apartment on the 3rd floor. The building is a modern (finished in 2008 by Skanska) 5 storey house in quiet residential area with excellent transport options to city center (by car, subway).

The apartment itself is 64 square meters, plus balcony (8 m2), underground parking and lockable cellar. The apartment is next to the Vidoule park, e´walking distance from subway (Nove Butovice). There are supermarkets, shopping center Galerie Nove Butovice, schools, childcare, sport centers in the neighbourhood.

Available are the following appliances: fridge, microwave, wash-machine and electrical stove.

We offer 12 months rent to responsible tenants (sorry, no pets allowed) with an option to extend the rent further (the longer the better :-)).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu100158
Dispozice2+kk
Podlaží3
Užitná plocha64
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.