Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 69 m² bez realitkyBěžecká, Praha - Břevnov

Běžecká, Praha - BřevnovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 990 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronajmeme částečně zařízený byt s jedním garážovým stáním (skříně,kuchyň.linka,nová pračka,TV,postel,stoly) v novostavbě s prostornou terasou (9 m2) na jedinečném místě uprostřed parků. Architektonicky jedinečný komplex je střežen kamerami a je napojen na bezpečnostní agenturu. Byt se nachází v 2.NP. Orientace západ (obytný prostor) - východ (ložnice). Kvalitní vybavení a zpracování bytu - parkety, vestavěné spotřebiče AEG (myčka, lednice,mrazák,trouba,varná deska), vestavěné skříně, pračka, videotelefon, Sat TV, internet. V blízkém okolí mnoho parků (Ladronka, Petřín, Královka, Kynského sady), MHD - 5 minut bus, 10 minut tramvaje. Skvělá dopravní napojení na pražský okruh, Kaufland 5 minut autem, Nový Smíchov 10 minut autem. Skvělé místo pro sportovní aktivity - kola,in-line brusle, plavání a další. Velký sklep (9 m2) a garážové stání v ceně. Možno pronajmout další garážové stání. K dispozici od 1.11.2014.

Rent a furnished apartment with one parking space (wardrobes, kuchyň.linka, new washing machine, TV, bed, tables) in a new building with a spacious terrace (9 m2) in a unique location surrounded by parks. The architecturally unique complex is guarded by cameras and is connected to a security agency. The apartment is located on 2nd floor Orientation west (living space) - east (bedroom). Quality equipment and processing flat - floors, built-in AEG appliances (dishwasher, refrigerator, freezer, oven, hob), wardrobes, washing machine, videophone, Sat TV, internet. In the vicinity are many parks (Landronka, Petrin, Královka, Kynského sets), public transport - bus 5 minutes, 10 minutes by tram. Excellent transport links to the Prague ring road, 5 minutes by car Kaufland, New Smichov 10 minutes by car. Great place for sports activities - cycling, in-line skating, swimming and more. Large cellar (9 m2) and garage included. Possibility to rent additional parking spaces. Available from 1 November 2014.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu100252
Dispozice2+kk
Podlaží2
Užitná plocha69
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.